3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Echt vandaag besteld morgen geleverd

Heb er eigenlijk geen

Pluspunten

Kwaliteit is goed en snelle levering

Pluspunten

Snelle service Mooie kwaliteit Leuk voetbaltuneu

Pluspunten

goede kwaliteit bestelling en snelle levering!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelheid

N.a.v. eerdere beoordeling is met mij contact opgenomen en is mijn "klacht" prima behandeld. Complimenten over de snelheid en kwaliteit van oplossen. pakket was gescheurd en beschadigd. Opdruk was heel sloridig. Ben benieuwd naar de hulp van de klantenservice

Pluspunten

Top service. Na aangegeven te hebben dat het shirt stuk was meteen een nieuwe opgestuurd gekregen.

Kleding mag beter, kwaliteit van de kleding is heel slecht.mijn zoon heeft zijn Neymar shirt 2 keer aangehad en het kan nu al de prullenbak in vanwege alle haken die er in het shirt zitten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en goedkoop

Slechte kwaliteit

Pluspunten

Zeer goede klantenservice mooie producten

Kwaliteit van het product laat nog wat vallen. De indruk heeft een schaduw wat niet hoort

Pluspunten

Goed aanbod, goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ben niet voldoende bekend met dit bedrijf

zie voorgaande opmerking

Pluspunten

Gewoon alles,levering,producten en prijs top

Pluspunten

Goed bedrijf

Wel de shirts zijn kwetsbaar met vlekken. Het materiaal stof.

Pluspunten

Was netjes en de volgende dag in de bus

Pluspunten

Super snelle levering

Grotere Maten

Pluspunten

Supersnelle service en geweldige kwaliteit! Bedankt ik heb een hele blije 7 jarige zoon

NVT

Pluspunten

Een zeer goede kwaliteit, en zorgeloze aflevering, en ook nog eens op tijd zoals aangegeven, top dus!

Pluspunten

Goed verpakt,snelle levering,leuk shirt kleinzoon vond het erg gaaf dat zijn naam erop staat

Pluspunten

In eerste instantie was de levering mis gegaan, daarna keurig opgelost door voetbalshirtkoning.nl

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.