Wel goeie service

Helaas. Retour gestuurd was hele goedkope stof. Lage prijs maar dat is eraan af te zien. Dus een goeie prijs kwaliteit verhouding.

Top product

Goede kwaliteit voor die prijs

Product degelijk verpakt geleverd. Alles naar wens/

Subliem

Vandaag besteld, morgen in huis met opdruk, dikke prima en Bel heel blij met haar cadeautje

Product niet geleverd binnen de beloofde tijd

Voetbal kleding werd pas na het weekend geleverd terwijl het normaal vrijdag zou geleverd worden. Kleding was wel van goede kwaliteit.

Leuk shirt

Erg leuk shirt, snelle levering. Ideaal dat de maten er bij staan

Snelle levering. What you see is what you get. Prima

Zeer snel

Netjes en snel

Lekker snel

Snel binnen iedereen blij.

Prima service. Snelle levering

Komen afspraken na. Product is kwalitatief volgens verwachting.

TOP

mooie shirtjes, goede kwalieit

Prima en snelle levering

Ik vind de shirts aan de kleine kant voor de maten

De shirts en broekjes zijn aan de kleine kant voor hun maat

Super aanbod tegen betaalbare prijzen

Al vaker besteld, fantastische tenuetjes voor onze dochter tegen heel betaalbare prijzen. Iedereen blij.

Bedankt voor de snelle levering

Leuke shirts, snel ontvangen.

Drie oranjeshirts besteld, met naam en nummer. Keurig enkele dagen later al thuis bezorgd.

Slechte service en maten

De shirts zijn te klein aangegeven. En dacht leuk er 2 met naam te kopen dus 100€. Helaas verkeerde maten. Heb ze direct teruggestuurd, maar krijg geen geld terug omdat ze gepersonaliseerd zijn Dit staat niet bij als je ze besteld. De oude heb ik nog steeds niet terug en ben 100€ lichter. Dacht is groot bedrijf en helpen je verder. Nee dus.

Teleurgesteld.

Kleur niet gelijk aan foto op de side. Zo jammer. Kwaliteit is echt niet oké. Dan is het echt veel geld voor deze set. Volgende keer bestel ik liever maar gewoon weer een origineel.

Voor nu slecht

Beste, Onlangs heeft mijn zoon vua jullie site een voetbalteneu besteld. Nu laat de naad in het broekje al helemaal los. Hij is hier heel verdrietig om. Kunnen jullie een passende oplossing bieden. Kan eventueel foto's sturen als bevestiging. Graag hoor ik van jullie

Geweldig!

Groot assortiment, goede kwaliteit en scherp geprijsd. Echt een aanrader!

Ik ben nog in afwachting van verdere acties

Ik had een shirt besteld (oranje 88 zonder naam) en bij thuiskomst bleek de maat te klein, terug gestuurd en nog geen shirt met grotere maat, xxl, ontvangen

Hele slechte kwaliteit

Helaas voelt de stof heel dun aan. Goedkoop synthetisch materiaal. De naam op de rug van het shirt is niet strak genoeg gedrukt, waardoor het shirt kreukelig er uit ziet. De prijs kwaliteit verhouding klopt niet. Ik heb spijt van deze aankoop.

geweldig

Kleinkinderen zijn superblij

Uitstekende service snelle levering Maat was niet goed daar na goede mt besteld volgende dag al in huis tokleinzoon heel blij

Prijs kwaliteit niet in verhouding

T shirt is van mindere kwaliteit dan dat je van een shirt van die prijs zou verwachten. Omdat we deze hebben laten bedrukken ook niet te retourneren..

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.