Laden reviews...
375 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reacties blijkt een overwegend positieve ervaring met snelle levering en duidelijke kwaliteit. Klanten waarderen het eenvoudige bestelproces en de betrouwbaarheid van de site. Enkele beoordelingen noemen retourenproblemen, maar over het algemeen zijn klanten tevreden. De feedback benadrukt prijs-kwaliteit en klantgerichte service.
Mooi kinder voetbalshirt van Manchester City voor mijn kleinzoon besteld. Vorig jaar ook een voor hem gekocht van Ronaldo. Beide keren een mooie prijs en een snelle levering.
25 May 2026
Jan
Sneek
Mooi shirt en broekje
22 May 2026
dirk
Haarlem
Is supervlot geleverd. Het setje ziet er heel erg mooi uit. Ga het nog als cadeautje geven en de ontvanger zal er zeker weten heel erg blij mee zijn. Een tevreden klant
22 May 2026
Marieke
Barneveld
We hadden Ajax shirt voor kleinzoon besteld met opdruk. Deze werd snel geleverd, maar helaas ontbrak er een t in de standaard opdruk. Melding gedaan en foto opgestuurd en binnen twee dagen nieuw shirt en het foute shirt mochten we houden. Perfecte service
21 May 2026
FransShirley
Lelystad
Pakket na 10 dagen nog niet ontvangen, klantenservice gebeld en die hebben gelijk nieuw setje gestuurd.
20 May 2026
Wendy
Diemen
Snelle levering en goede kwaliteit.
C.
Groningen
Mijn bestelde shirt is keurig volgens afspraak geleverd. Echter zat er een gaatje in de stof en was de pasvorm niet zoals online aangegeven. Dit is naderhand netjes opgelost met het toesturen van een nieuw shirt.
Rick
TIEL
Kwalitatieve shirts, exact zoals je op de website ziet. Aanrader!
Jeroen
Maarssen
Snelle levering, mooi shirt.
14 May 2026
H.
Baarn
Ik kocht een gepersonaliseerd voetbalsetje voor het lentefeest van mijn neefje. €64 met bijhorende kousen. Het kwam toe in een gewone papieren envelop, er zat al een scheur in. Niet eens beschermd in een plastiekzakje. Gelukkig zat er alles nog in. Heel dunne stof, van ‘temu’-achtige of Chinese goedkope **** kwaliteit. Echt teleurgesteld. Ik kon het ook niet retourneren aangezien het gepersonaliseerd is. Jammer dat ik zoiets moet afgeven als cadeau… voor dit geld verwacht je toch wat betere kwaliteit !
10 May 2026
Mieke
Merelbeke
product is zoals beloofd in de omschrijving
10 May 2026
BRUCHTERVELD
Snelle levering Goede kwaliteit Omruilen of retourneren geen probleem
Ilona
tegelen
Het bestellen gaat erg makkelijk op deze site. Onze bestelling was ook vrij vlot binnen. De kwaliteit van het setje valt me een béétje tegen. Het is erg mooi, de bedrukking ook, maar de kwaliteit van de stof is niet fantastisch.
Maria
Winschoten
Het duurde lang vooraleer ik het ontving + elders anders de helft goedkoper
Brenda
Kampenhout
De bezorging van het voetbal tenue ging snel en is van een goede kwaliteit en de bedrukking ziet er netjes uit.
Hed
Dongen
Ik heb er geen probleem mee om te betalen voor shipping , zeker wanneer dit door DHL zou verzorgd worden. Schept hoge verwachtingen; helaas werd de verzending gedaan door Bpost en was dus veel later dan verwacht. Kledij was wel goed.
7 May 2026
Pieter
Wijgmaal
Nice shirt with a super fast delivery! Had a nice King’s Day memory :)
Nilhan
Amsterdam
De shirtjes hebben goede kwaliteit en ziet er goed uit. De bezorging is erg snel 1 dag later binnen gekomen. Ga er zeker vaker bestellen!
Luca
Puttershoek
Goede kwaliteit en snelle levering
Priscilla
IJsselstein
Een mooi voetbaltenue (CR7)van Real Madrid voor mijn kleinzoon. Kwaliteit zeker in orde.
Guy
Mortsel
Per ongeluk zelf een fout in mijn bestelling gemaakt. Mail gestuurd en ze loste het meteen keurig op. M’n man blij met z’n shirt.
3 May 2026
Vlotte levering.
1 May 2026
Sonja
Sint Joost
Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues!
Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering.
Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen.
Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning?
Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit.
Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets.
Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis.
Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten.
Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler.
Voor fans én spelers
Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken.
Bestel eenvoudig online
Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.
Zwolseweg 75
7412AC Deventer