3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd en keurig verpakt. Mooie kwaliteit ook.

Ik zou zeggen geef de klant nog meer keuze. Denk dat jullie op de goede weg zijn. Top

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Prijs kwaliteit verhouding. Tov andere aanbieders.

Aangeven dat het bedrijf meer in het assortiment heeft. De naam vermoedt alleen voetbal.

Pluspunten

Duidelijke levering. Goede prijzen.

Pluspunten

Snel en correcte levering

Materiaal van shirt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website

Schrijf niet op je website dat wanneer je voor 22.00 u besteld , he het de dag nadien hebt als je dat niet kan waarmaken . Ik heb net geen week moeten wachten...

Pluspunten

Besteld. Verzonden. Ontvangen :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verschrikkelijk!!! Voetbaltenue besteld en de 3 dagen nadien thuis gebleven om het te ontvangen omdat we het zeker nodig hadden. Pakketje niet geleverd. Na 2 weken nog niets ontvangen, dan maar de klantendienst gecontacteerd. Deze was super onvriendelijk, tot het onbeschofte toe en totaal niet behulpzaam. Na 2 mails hebben ze zelfs niet meer gereageerd op onze mail. We zijn nu bijna 4 weken verder en hebben nog steeds niets ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aan de deur geweest en waren niet thuis. En papiertje gehad maar niet te vinden bij het afhaalpunt. Jammer voor mijn geld

Pluspunten

Super goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijzen

sneller leveren. Heb 3 dagen moeten wachten terwijl er op de site ; voor 22.00 besteld morgen in huis staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel tevreden van de aankoop!

Maar absoluut ontevreden over het transport DPD. Het heeft 10 dagen geduurd vooraleer het pakket bij ons terecht was. En ze beloven het op 1 à 3dagen. Grote teleurstelling!!!!!!

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, je wordt tijdig en met de juiste info op de hoogte gehouden van je levering.

Pluspunten

-Zeer goede communicatie over opvolging pakket - Levering NIET beschadigd

- 24 uur leverservice niet waar gemaakt. Dinsdagavond NA 22u00 bestelling aangemaakt. Pas vrijdag de levering gekregen. Dus : walk the talk iets beter toepassen.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer behulpzaam zowel via mail als via facebook. Eerst hd ik wat schrik toen ik na men bestelling de reacties op fb zag, maar men bestelling was er de volgende dag (zat een weekend tussen) en je weet dat je niet het echte tenuetje besteld maar kwaliteit was zeker ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle Service en goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Beloven niet wat op de website staat. Ik had voor 22u besteld maar had de volgende dag niets in huis. Ook al was het met de feestdagen, als jullie dit niet knn waarmaken moet het niet zo op de website staan. Hierdoor hadden mijn kindjes geen cadeau als ze hun nieuwjaarsbrief hadden gelezen. Pas op 2 januari kon ik het gaan afhalen. Ook schandelijk van transportfirma. Zijn hier nooit aan de deur geweest want we waren met z'n allen thuis. Ze hebben direct een briefje in de brievenbus gestoken dat ik het pas op 2 januari kon gaan afhalen in afhaalpunt. Schandelijke service!

- niet enkel beloven zoals op de website. Er ook voor zorgen dat het er werkelijk is. - transportfirma op de hoogte brengen van schandelijke service. Dit is geen goede reclame!

Pluspunten

Correct, net en precies.

Geen.

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.