Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Het T-shirt had de juiste maat en kleur. Afwerking is goed. Enkel werd een shirt van 'De Bruyne' besteld, dit staat ook op de pakbon. In de verpakking zat echter een shirt van 'Mertens'.

snellere levering, andere koerierdienst

Pluspunten

prima product; snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De opdruk van het shirt was helaas wat gekreukeld. Aangezien het shirt direct meegegeven werd aan één van mijn collega's heb ik er geen bericht over gedaan.

Pluspunten

Prima snelle levering. Goede kwaliteit shirt.

Pluspunten

Snelle en correcte levering goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een bevestingsmail versturen dat je bestelling in behandeling is. Hierdoor heb ik nu 2 pakken terwijl ik er maar 1 wilde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit shirt

Jammer van het ontbreken van een bestelbevestiging en het te laat leveren.

Pluspunten

Zeer goede hulpverlening. Stuurden meteen een nieuw exemplaar op wanneer ik meldde dat er 1 foutje was in de bestelling.

Pluspunten

wanneer er problemen zijn proberen zij dit zo goed mogelijk op te lossen in de mate van het mogelijke. Levertijd is steeds zoals aangekondigd.

Pluspunten

Supergoede klantendienst. Ik had direct een antwoord op mijn vraag. Tshirts van goede kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering, weekend of geen weekend. Heldere communicatie wanneer iets uit stock is.

Kleinere artikelen/gadgets zijn duurder dan op andere sites. (Brillen, hoeden, enz)

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Goeie, snelle service. Het pakje was top in orde.

Pluspunten

Snel en goed geleverd. Mooie kwaliteit.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling en een keurig product!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vrijdagavond bestellen en dinsdag 20:00 uur shirt pas binnen. Jammer, retorr gezonden.

Geef het complete adres door aan dhl. En niet alleen postcode hnr. Compleet adres verzorgt snellere levering.

Pluspunten

Vlug geleverd goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle service en feedback!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bezorgd

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.