Pluspunten

Alles perfect in orde! last minute zelfs nog het rugnummer mogen veranderen! Heel tevreden!

Niet echt een groot punt. Maar de print was bij 1 letter beetje los, heb deze zelf met strijkijzer terug warm gemaakt. Daarna alles vast. Dus mss nog is even dubbel checken alvorens versturen.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Extra service door kosteloos een letter bij het rugnummer te plakken na telefoontje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles vlot verlopen, van bestelling tot levering en ook het product was prima in orde...zoals gewenst dus...prima. Enkel had een via mail een kortingsbon ontvangen maar kon dit op geen enkel moment ingeven.

De bedrukking kan alleen in hoofdletters, zou interessant zijn (voor mij) als dit ook een mix kon zijn van zowel kleine als grote letters & jammer dat ik mijn kortingsbon niet kon verzilveren.

Pluspunten

Perfecte service en goede kwaliteit!

Pluspunten

Alles is heel vlot verlopen , wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

Het werd snel geleverd

Pluspunten

Snel en efficient :-)

Als je voetbal shirts & broekjes voor kids aanbiedt, steeds zorgen dat er ook kousen voorradig zijn of te koop zijn.

Pluspunten

Geweldige service

Geen enkele

Pluspunten

Meer keuze in landen en voetballers

Pluspunten

snelle levering en vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering.

geen, want het is goed zoals het is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

+ voordelig

- verpakking (kwam open aan) - maatvoering, maat kleiner volgens site bleek niet geheel te kloppen, maatvoering is echt bijzonder - telefonische info klopte niet - pasvorm van shirts zou smaller mogen

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

keurige, snelle verzending

geen

Pluspunten

Goed en snelle verzending

Pluspunten

Top afspraak is afspraak

Zo doorgaan

Pluspunten

Prijs kwaliteit zit goed, vlotte levering

Pluspunten

Snelle en juiste levering

Pluspunten

Mooie kwaliteit en super cool met de bal erbij De kleinzoon gaat het super vinden

Pluspunten

Goed, snelle levering voor een passende prijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg slecht. En terug sturen kan helaas niet als er een naam op gezet is. Jammer.

Verander de prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle en nette levering, mooi tenue en bal. Naam super netjes gedrukt. Wij bestellen vanaf nu vaker bij jullie.. Complimenten

Pluspunten

Snelheid van leveren. Leuke prijs/ kwaliteitverhouding

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.Een voetbaltenue voor mijn kleinzoon besteld,maar een dag voor de verjaardag van mijn kleinzoon heb ik gebeld dat het teneu nog niet binnen was.Ik kreeg al snel bericht dat het pakketje zoek was,zij vonden dit heel vervelend en beloofden dat het pakje er de volgende dag zou zijn,en inderdaad de volgende dag was het er en had ik een mooi cadeau voor mijn kleinzoon.Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor.

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.