Snelle levering en goede kwaliteit voetvaltenue! Mijn zoontje was erg blij met zijn oranje outfit inclusief sokken.

Snelle en prettige levering.

Alles in perfecte staat geleverd

Super tevreden !

Zoon is er heel erg blij mee. Heb ook wat bij Fruugo besteld maar daar zit ik nog steeds op te wachten.Had ik het andere tenue ook maar hier besteld. Een wijze les voor de volgende keer.

Wij hadden een broekje ontvangen waar al nana 1x dragen gaatjes in kwamen. Na mail contact werd er zonder problemen een nieuw pakje (broekje en shirt) opgestuurd!

Tevreden over de snelle levering

Het voetbal tenue zag er mooi uit. M'n kleinzoon was er blij mee

Super tevreden kleinzoon

Voetbaluitrusting van goede kwaliteit en gepersonaliseerd

Snel geleverd, uitstekend!

Goed spul voor een goede prijs

Aantrekkelijke prijzen

De voetbalkousen voor mijn kleinzoon van 3 zien er leuk uit en zijn goed geprijsd. Voor hem maakt het niet uit of iets origineel is of niet

Door dhl werd mijn bestelling niet goed bezorgd. Telefonisch contact gehad met voetbalshirtskoning en het werd perfect opgelost. Volgende dag werd onze bestelling bezorgd! Super fijne en goede service.

Goede en adequate afhandeling van zowel levering als terugbetaling na retourzending.

Goed.

zeer correct

vertraging in mijn levering maar customer service heeft direct gereageerd en geholpen.

Mooi

Mooi pakje

Snel geleverd, goede kwaliteit

Zeer snelle levering, super mooi t-shirt. Het was wel een "kleine maat". Ik had 1 jaar ouder besteld en het past mooi/net.

Precies als hierboven en ook klantvriendelijk

Perfecte levering

Een goeie ervaring!

niet ok

krijg een mail dat de verzending verstuurd is heb tot heden niets ontvangen. heb onder die tijd zelf een mail naar jullie geschreven en ook nog geen antwoord terug hieronder staat een vraag aanbevelen ik zeg ja maar hoop dat ik een antwoord krijg op deze opmerking groetjes

Mooi tenue snel verzonden.

Goede service, goede prijs en kwaliteit

Keurige website en goede service omtrent levering. Goede kwaliteit en vlotte levering.

Zeer goede service

Zeer goede service!

Slechte kwaliteit

Sokken zelfde dag allebei een gat, shirt zelfde verhaal. Heel jammer voor dit geld verwacht je toch betere kwaliteit

Vlugge en nette afhandeling van bestelling

Vlotte verzending en correcties op factuur. Hierdoor een tevreden klant.

Goed en snelle levering

Bedruking is heel erg mooi. kwaliteit van voetbalpak heel slecht na 1x dragen ziten er allemaal pluisjes op helaas

Mooi bedrukt en snel geleverd

Voetbalpakje zag er top uit. Mooi bedrukt met naam een nummer. Super leuk verjaardagscadeau. Levering zoals aangegeven de volgende werkdag al.

Super tevreden

Snelle levering en heel mooi

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.