Pluspunten

snelle levering,prachtige shirt,zoontjes heel heel heel tevreden thx mvg

Pluspunten

Keurig geleverd en van goede kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering goede communicatie fijne kwaliteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

STIPTE LEVERING

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site en bestelprocedure

Pluspunten

Snelle levering en als klant wordt je door mail up to date gehouden van je bestelling

Heb pas 1x besteld dus geen oordeel over

2 sterren: slechter dan verwacht

De belofte: Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen is huis is niet waar gemaakt. Ik ontving de bestelling pas drie dagen later!!!!!

Pluspunten

Pluspunten

Woensdagavond laat besteld, vrijdagmiddag in huis! Top!

Pluspunten

Goede service, goede prijs/kwaliteit.

Tenues van teams van de Belgische competitie in uw catalogus zetten. Ik wil trouwens al lang een tenue van RSCA Anderlecht bij jullie kopen.

Pluspunten

Snelle en vlotte levering

Pluspunten

Voor mij de eerste keer dat ik iets heb besteld. Super service en levering is op tijd!

Pluspunten

snelle levering en niets op aan te merken

geen

Pluspunten

Snelle levering. Drukwerk ziet er netjes uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en mmoi tenue

Pluspunten

Zeer Snelle, correcte afhandeling

NVT.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle en complete levering

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk te vinden

Kindermaat 134 was helemaal niet te leveren

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.