3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Kwaliteit van het product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelke levering, goedkoop

Kwaliteit materiaal calt tegen, verzendkosten retourzending voor eigen rekening

Pluspunten

ik heb gekregen wat ik heb besteld , en op tijd gekregen , top !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering!!! Overzichtelijke website!!!

Nog beter de maattabellen nakijken van wat je opstuurt. Broekje was 1 maat te klein dan besteld. Paste echter nog dus geen probleem.

Pluspunten

Toch wel een snelle levering en voldoende keuze

Er werd geschreven voor zo laat bestellen volgende dag in huis was bij mij niet zo kwam dag later.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

snelle levering makkelijke betaling en duidelijke info

op dot moment nog niks

Pluspunten

Supersnelle levering, en prima verpakt. Ook een handige, snelle en overzichtelijke website met een ruim aanbod.

Ik kan op dit moment nog geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Snelle en positieve reactie op vraag aan klantenservice. Leuke artikelen en levertijd conform aangegeven.

Pluspunten

Correct en snel

Pluspunten

Kwaliteit van tshirt mag beter

Pluspunten

zee snelle levering prima kwaliteit

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen!

Als er staat dat er iets op voorraad is en je betaald netjes, is het natuurlijk teleurstellend, als je dan niet de volgende dag je tenue krijgt, maar een mailtje, dat je een andere maat moet kiezen. Gedaan en natuurlijk veel te groot helaas. Maar goed, dan hebben wij het nog niet over de kwaliteit, hij heeft um nog geen 2 uur aan gehad en er zat al een gat in de zoom van zijn shirt. Nou dan vind ik 30 euro voor zo'n tenue, echt belachelijk duur.

Pluspunten

Snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle keurige levering Correct in tel content

Niet tornen aan kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eigenlijk heb ik die weinig

Meer interactie met klant. Betalingen door sisow is niet best. Communicatie tussen sisow en jullie kan beter, zodat klant niet hoeft te bellen waar reactie/pakketje blijft. Inmiddels bijna 4 weken verder, helaas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs

Niet alle artikelen waren voorradig.

Pluspunten

Snelle levering en keurige bedrukking!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit/prijsverhouding

Pluspunten

Snelle levering en snelle reactie van het bedrijf.

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb 4 voetbaltenue 's besteld in mei jl. en het viel mij al heel snel op dat de naden bij de stiksels en open gaan staan. Daarnaast zijn er stiksels al losgelaten (bijv. op de naad bij de nek -achterkant shirts). Dit zijn niet de enige tenues die mijn zoon heeft, maar nog nooit heb ik zo veel betaald voor éigenlijk zo'n slechte kwaliteit. Ben benieuwd naar jullie reactie! Met vriendelijke groet,

Pluspunten

Past goed. Goed aangegeven dat een maat groter moet

Als het shirt groter word mag het rugnummer ook wel groter op een klein shirt staat het mooi

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.