Pluspunten

Snelle verzending. Communicatie goed.

Pluspunten

snelle levering, niks op aan te merken verder. Gewoon goed gedaan.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

goede snelle levering. en een eg leuk shirt

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Dikkere stof

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hartstikke goede en snelle service. Netjes de vermeldingen erbij op de verpakkingen van de maten, doormiddel van een sticker aanduiding. Overzichtelijke informatie. Een aanrader voor andere personen om eerst hier een shirt of tenue aan te schaffen, alvorens je naar een duurdere exemplaren gaat. Wellicht dat je na een tijdje geen duurdere wilt aanschaffen.

Pluspunten

snelheid, behulpzaam mobile verkoper,

1 maat groter kopen moet zelfs ruim 1 maat groter zijn

Pluspunten

Snelle levering, goedkope prijs. Mooie kwaliteit shirt.

In verband met de actie kreeg ik een aanbieding te zien. Direct 2 shirts besteld. Nu bleek een shirt te groot te zijn. Deze geruild, maar dan kost het mij wederom portokosten om shirt terug te sturen. Voor een shirt van euro 12,95 betaalde ik dus twee maal portokosten.Een nieuwe maat gevraagd, maar toen kreeg ik het uit shirt van Barcelona in plaats van het thuis shirt van Barcelona thuisgestuurd. Direct gebeld en vandaag (12-2-2015) een nieuw shirt ontvangen. Krijg ik een korting voor een actie, maar ben euro 7,90 kwijt aan portokosten.

Pluspunten

Prima shirt, op tijd geleverd volgens afspraak

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service , ook als er dingen fout zijn aan producten, en zo

op de site wordt gesuggereerd (ook voor d ekinderen) dat je na bestelling , je product binnen de dag of zo thuis krijgt. In de praktijk duurde het alvast deze keer 3 tot 4 dagen. kan bij kinderen wel voor ongeduld en fristratie zorgen. Op zich geen probleem dat het 3 dagen duurt, maar dan niet een nog snellere levering aankondigen op de site

Pluspunten

Zeer snelle levering van bedrukt shirt. Zondagavond besteld en dinsdag al in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het zijn hele mooie kleren voor een betaalbare prijs!

Alleen de maten komen niet helemaal overeen met de originele maten, je moet minimaal 2 maten groter bestellen dan je eigen kledingmaat. Mijn zoon van 14 heeft normaal maat S en ik moet maat L bestellen voor hem.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, aantrekkelijke prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Kwaliteit

Pluspunten

snelle levering,goede service

Pluspunten

Geleverd zoals afgesproken goede kwaliteit-prijs verhouding leuke stellen past goed bij elkaar !

Pluspunten

Prima levering en ziet er prima uit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering. Zelfs met eigen opdruk.

Voorraad iets groter.

Pluspunten

snelle levering artikel te groot,geruild voor kleinere maat en ook snel geleverd

Pluspunten

Snelheid levering. Kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bedrukking is opzich reëel

Beter wat echter laten lijken

Pluspunten

Snelle reacties op mailtjes. Keurige levering

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.