Pluspunten

+ Snelle levering + Kwaliteit ( qua stof etc. )

- Shirts die ik besteld had leken niet echt op een officieel shirt. Maar voor **** als nog niet slecht.

Pluspunten

we kunnen ons geen snellere levering indenken.toppie. betaling en mails ging vlotjes.super. Onze zoon zal op zijn verjaardag ogen open trekken als hij ziet wat hij krijgt en niet verwacht.

Pluspunten

Mooie shirts,goed geprijsd en snelle levering.

Pluspunten

snelle en correcte levering, prettige prijs

Pluspunten

Heel snelle thuisbezorging.

Pluspunten

Betrouwbaarheid, vandaag besteld morgen in huis

Pluspunten

Snelle en goede aflevering. Zeer duidelijke website.

geen

Pluspunten

Snelle service Als er iets niet goed is kan het makkelijk geruild worden.

Pluspunten

Overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken site. Snelle levering.

In zomerperiode wilde ik een tenue bestellen wat op dat moment was uitverkocht. Na een telefoontje tip gekregen een mail te sturen en zodra binnen zou er gebeld worden. Daarna geen terugkoppeling meer gehad. Ook al was tenu niet mee leverbaar had j eventueel alternatief aan kunnen bieden....

Pluspunten

ZEER SNELLE LEVERING. Alles klopt.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

Niets aan veranderen. Alles is in goede orde ontvangen. De kwaliteit is goed.

Pluspunten

Ik vindt het jammer dat de logo's van shirt en broek geen badge is maar in het stofmateriaal geweven is. Dat maakt het minder echt. Zelfs op de markt in Turkije hebben ze echte logo's voor een prijs van 15 euro

Pluspunten

snelle levering. niet duur, en erg makkelijk om losse artikelen te bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De juiste waren verkopen. Er staat nergens op jullie website dat het hier gaat om "niet officiële" clubtenues. Het zijn goedkope en slechte kopieën. Heel jammer.

Pluspunten

Betrouwbaar, snelheid

Pluspunten

prima op tijd, goede communicatie, mooi shirt

aanbieden v shirtjes in nog meer maten

Pluspunten

Zeer snelle en correcte aflevering na bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, ziet er mooi uit

geen

Pluspunten

Mooie shirts netjes gedrukt en dat voor een mooie prijs.

Pluspunten

snelle service ruime keuze

geen

Pluspunten

snelle service,product en prijs goed

via pay-pal betaling ging steeds mis,bij betaling steeds een ander product en afleveradres dit zou na contact nagegaan worden waren meer klachten over

Pluspunten

Snelle reactie.Goede site

Duurt lang voordat de retourzending is afgehandeld

Pluspunten

Perfecte service Mooie kwaliteit

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.