Pluspunten

snelle service, duidelijke webwinkel - toffe artikelen

geen opmerkingen!

Pluspunten

Snelle afhandeling! Prima service. Goed product!

Pluspunten

Supersnelle bezorging Reageren snel op mail Nette prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

betere maat verdeling de s valt namelijk vrij klein

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie en snelle service

Ga vooral zo door

Pluspunten

Duidelijk erbij zetten dat het nep is

Pluspunten

Snelle levering! Super!

Pluspunten

goedkoop en goede kwaliteit van shirts. levering op tijd. en website is duidelijk.

Pluspunten

Prima shirt aangeschaft, goede kwaliteit en snel geleverd

Pluspunten

Goedkoop en goed spul

Pluspunten

Snel en goede prijs

Pluspunten

Alles is goed

Niks

Pluspunten

past goed zeer goede kwaliteit

zou graag meer dingen van feyenoord zien

Pluspunten

de bestelling was wat aan de late kant, ik vond het top dat ze aanboden een nieuwe te sturen als hij niet de volgende dag bezorgd zou worden

Op site word vermeld dat de bestelling de volgende dag bezorgd zou worden ! dit was niet het geval want tnt post was wat langzamer dus ik vind niet dat dit op de site moet komen te staan,.je weet nooit wat tnt post doet dit staat op meer sites en ik baal ervan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle bezorging.

Setjes niet handig te combineren omdat maten of van het shirt of van het broekje niet meer voorradig zijn. Mogelijkheid tot reserveren zou handig zijn.

Pluspunten

Niks aan te merken. Proficiat, wat een snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was de eerste maal dat ik een voetbal shirt besteld heb. Het is mooi gedaan en zeer goed van kwaliteit! Dat voetbal shirt was een verjaardagscadeau, en was er super blij mee.Met vriendelijke groeten Martens Greta

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van de goederen Bereidwilligheid om foutief order recht te zetten (alhoewel ik het nog niet ontvangen heb, dus nog even afwachten of dit bedrijf haar fout herstelt)

Betere reactiesnelheid op mails of contactformulier (bedrukking van t-shirt was fout en ik heb uiteindelijk moeten bellen om een reactie te krijgen)

Pluspunten

Snelle levering Goedkoop

Pluspunten

Mooie shirtjes voor een zeer goede prijs!

Doen wat er beloofd wordt namelijk de bezorging! Nu voor een bepaalde tijd bestellen is morgen bezorgd,maar niet bij mij.(duurde 2 dagen).

Pluspunten

Alles goed volgens afspraak

Pluspunten

supersnelle levering kwaliteit als verwacht

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

KWalitiet van het shirt is goed

tijdens de bestelling had ik t idee dat het shirt aardig veel zou lijken op het originele WK shirt, maar daar lijkt het totaal niet op. Als je goed kijkt op de kleine afbeelding van het shirt zie je dat ook, maar als je de afbeelding niet aandachtig bestudeerd valt het niet op.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet roepen dat je superkwaliteit shirts levert als dit niet zo is.

Zwolseweg 75

7412AC Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning – dé specialist in goedkope voetbalshirts en voetbaltenues! Ben jij op zoek naar een nieuw voetbalshirt of compleet voetbaltenue, maar wil je niet te veel betalen? Bij Voetbalshirtskoning ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment voetbalshirts van jouw favoriete clubs en landen, altijd voor een scherpe prijs en met snelle levering. Of je nu fan bent van grootmachten als FC Barcelona, Real Madrid of Manchester City, of het Nederlands Elftal wil steunen met een oranje tenue – bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Onze collectie wisselt regelmatig, zodat je altijd de nieuwste designs en populairste spelersnamen kunt dragen. Waarom kiezen voor Voetbalshirtskoning? Scherpe prijzen – Profiteer van betaalbare voetbalshirts en tenues zonder in te leveren op kwaliteit. Groot aanbod – Van clubshirts en nationale elftallen tot trainingspakken en complete sets. Snelle levering – Op werkdagen vóór 22:00 besteld = morgen al in huis. Voor jong en oud – Beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten. Personalisatie mogelijk – Laat je shirt bedrukken met jouw naam en rugnummer of dat van je favoriete speler. Voor fans én spelers Of je jouw shirt nu draagt tijdens een potje voetbal met vrienden, in het stadion of gewoon op de bank tijdens een spannende wedstrijd: met een voetbalshirt van Voetbalshirtskoning laat jij altijd zien waar je hart ligt. Onze tenues zijn gemaakt van ademend, comfortabel en duurzaam materiaal, zodat je ze niet alleen als supporter maar ook op het veld kunt gebruiken. Bestel eenvoudig online Bestellen gaat snel en eenvoudig. Kies je favoriete shirt, voeg eventueel bedrukking toe en reken veilig af. Dankzij onze snelle verzending heb je jouw bestelling vaak al de volgende dag in huis.