Levering 10,bestelde artikel 10,dus gewoon weg “ uitstekend “

Goede service, Snelle levering

alles ok.

alles ok.

Namaak troep

Voetbal tenue ziet er niet uit!

zeer goede service

top en dat voor een leuke prijs, shirt en bedrukking,

Snelle en excellente verwerking van bestelling

's Middags besteld en volgende middag al in huis, top!

Fantastische service

Snelle bezorging, zelfs van een shirt dat op de achterkant bedrukt moest worden. Klantenservice reageert snel en heel klantvriendelijk. Ze denken goed mee in het belang van de klant. Mijn complimenten.

Goede en snelle service

Snelle levering. Duidelijke omschrijving van het artikel. Goede kwaliteit.

Aanrader!

Zaten vlekken in het shirt dat ik geleverd kreeg. Mail gestuurd en direct kreeg ik een reactie dat dit niet de bedoeling was en dat ze een nieuwe zouden sturen. Topservice!! Zal deze site zeker anderen aanraden!

Correct

Snelle levering, vlotte bestelling, voor herhaling vatbaar!

Mooie kleding voor een goede prijs!

Mooie kleding en snel geleverd. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Prima product

Perfecte service zit heerlijk toppy

Zeer goed geholpen

Het tenue wat mijn zoon wilde was niet meer in zijn maat beschikbaar, werden we netjes over gemaild en mochten een ander tenue uitzoeken. Dit was het 3e tenue wat we hier bestelden, en zeker niet het laatste!

Top!!

Perfecte service

Te duur

19,99€ voor een bedrukking van nr en naam is veel te duur

Slechte kwaliteit

Was een snelle levertijd maar shirt zijn naar mijn mening een slechte kwaliteit

Vlot en accuraat!

Vlotte bezorging, bestelling voldoet aan alle verwachtingen.

Super tevreden.

Snel en mooi artikel.

Prachtig pakje

Goede kwaliteit

Teleurgesteld

Ik dacht iets voor mijn zoontje zijn verjaardag een voetbal outfit te kopen goedkoop en snel leverbaar. Voor 22 uur bestellen andere dag binnen. Ik wacht nog steeds heb de 24 juni besteld en morgen 6 juli is zijn verjaardag.

Klantenservice een ramp

2 shirts paste niet, deze terug willen sturen maar geen retourlabel. Toch bij het DHL een label gekregen en terug kunnen sturen. Nu 2 weken later nog steeds geen retourbevestiging gehad en al 3x contact opgenomen en nooit reactie gehad. Wat een drama!

Slechte prijs kwaliteit verhouding

De shirts vielen niet één maar zeker twee maten kleiner. Daarom voor de kinderen, waarvoor ik ze gekocht heb toch aan de krappe kant. Daarnaast was de kwaliteit van het materiaal van de shirts niet geweldig. Met de hoge prijs van het shirt inclusief bedrukking was de verhouding ver te zoeken.

Hele dunne stof voor een shirt

Had iets dikkere stof verwacht maar kleinzoon is er blij mee.

Goed, snel en betrouwbaar

Mijn eerste bestelling is verlopen zoals je ze allemaal zou willen. Ontdekt via internet en de gok genomen. Alle beloftes waar gemaakt. Top firma

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.