Mooie kledij, maar te laat geleverd

Ik had kledij nodig voor sportdag van mijn zoon. Besteld maandag namiddag om donderdag te kunnen aandoen naar school. Helaas is dit op donderdag pas geleverd geweest, ondanks de mededeling voor 22u besteld is volgende dag in huis...

Geen levering zoals beloofd

Op maandag shirtje van België gekocht zodat mijn dochter donderdag op school mee kon juichen voor de voetbal match tegen Denemarken. De website stelt besteld voor 22h is de volgende dag geleverd. In de praktijk is het drie dagen later geleverd. Shirtje dus maar op donderdag geleverd zodat mijn dochter het niet meer kon aandoen om naar school te gaan. Dan rekenen ze ook nog even 6 EUR verzendingskosten hiervoor aan! Als je ze dan contacteert is de boodschap trek uw plan er mee. Laat staan dat ze voorstellen om de betaalde verzendingskosten terug te betalen. Kortom, hier dus nooit bestellen.

slechte kwaliteit

Erg slechte kwaliteit voor een heel tenue €34,95 maar het lijkt net een tenue die je op vakantie langs de boulevard koopt... 1,5 week geleden terug gestuurd en nog steeds mn geld niet terug.

Slechte kwaliteit shirts

Bedrukking en levering is allemaal prima, maar de kwaliteit van de shirts is heel slecht, absoluut geen 34,95 waard! Die shirts kan je voor 10 euro ook we ergens krijgen!

Tijdige zending maar ruilen is moeilijk

Ik heb twee voetbaltenues aangekocht voor mijn kinderen maar 116 en 128. De communicatie was duidelijk en levering zoals aangegeven. De outfit voor mijn zoontje was compleet en correct. Voor mijn dochter was het broekje maat 152. Veel te groot dus. De omruilprocedure doorlopen en is gelukt. Nieuw broekje besteld maat 128 en ander broekje teruggestuurd. Een tweetal dagen later kwam nieuw broekje aan is opnieuw maat 152… jammer dat dit tweemaal voorvalt want de rest was wel correct geleverd.

Voor groot of klein moet je bij de voetbalshirtskoning zijn!

Nog nooit heb ik onze voetballende kleindochter zo blij gemaakt als met dit damesvoetbaltenue door jullie gemaakt! Chapeau !

Artikel op tijd geleverd en voldoet aan de beschrijving op de website.

uitstekende service!

snelle respons en levering

heel goed, goeie service

mijn shirt was verkeerd gedrukt qua naam en hebben dit direct verholpen door een nieuwe te sturen!

Prachtige shirt

Cadeau voor mijn dochter. Zo blij met haar oranje voetbal shirt! Goede kwaliteit.

Snel geleverd, goede kwaliteit en mooie prijs! Kortom: aanbeveling waard!

De volledige aankoop zoals het moet zijn!

Vanaf de bestelling tot en met de levering is alles top. Truitje is goed en mooi.

Duidelijk en snel geleverd!

Ervaring met voetbalshirtkoning is een stuk beter dan met het Nederlands elftal!

mooi shirt

mooi shirt

slecht bedrukt

ik vind dat de naam en cijfers slecht zijn bedrukt op het shirt erg jammer

Super snel en adequaat geholpen door de klantenservice. De nazorg was super!

Te groo

XL is de maat die ik normaal draag en jullie raden een maat groter aan. Deze valt veel te groot uit.

T-shirt met witte vlekjes

Altijd tevreden geweest.... maar nu bij deze bestelling ben ik helemaal niet tevreden!! Ik bestelde en voetbaltenue met eigen naam en kousen. Voor een bedrag van €53,90 De kinderen moesten naar school met voetbal kleren van België, daarmee mijn bestelling. Toen ik het pakketje open deed, zal ik verschillende witte vlekken in de stof van de t-shirt. Je kan je de teleurstelling van mijn kind wel voorstellen... maar omdat hij het nodig had en zijn naam erop stond, heb ik het maar gehouden. Heel jammer!! Voor dit bedrag had ik bijna een origineel truitje!! Een compensatie zou welkom zijn...

Was aardig slecht

Naam klopt niet en cijfer laat meteen los

Bon rapport qualité prix

Bon rapport qualité prix....petit souci en ce qui concerne la livraison...très longue et suivi incorrecte sur le site...petit défaut sur un t-shirt ( décousu sur 2cm)

Verkeerde indruk

Bij het T-shirt "De Bruyne" hadden we de indruk dat deze naam dan ook vermeld zou staan op het shirt. Jammer genoeg is dit niet zo.

Te laat geleverd…

Had het shirt 3 werkdagen besteld voor ik op vakantie vertrok besteld, op de site werd gemeld dat persoonlijk shirts binnen 3 werkdagen werden geleverd, maar hopeloos… ik stond als enige zonder shirt bij de voetbal op vakantie… beetje spijtig… wel leuk shirt, maar toch beetje een domper…

Shirt viel kleiner uit dan verwacht.

Kwaliteit van het shirt viel tegen en het shirt viel kleiner uit dan ik had verwacht.

Top correct en snel

Maten kloppen, kwaliteit is voldoende , prijs is zeer goed.

Kromme kerkstraat 1 1

7412XK Deventer

Over Voetbalshirtskoning.nl

Voetbalshirtskoning biedt een breed assortiment aan goedkope voetbalshirts en voetbaltenues. Denk daarbij aan voetbalshirts van Barcelona, Real Madrid of het Nederlands Elftal. Voor 22.00 besteld is morgen thuisbezorgd! Ga hier naar de webshop.