Super snel geleverd!

Mijn bestelling was de volgende dag geleverd en het t-shirt is van goede kwaliteit. Ik ben heel blij mee.

Slechte kwaliteit

Gepersonaliseerd voetbalpakje voor mijn zoon besteld. Kwaliteit van de stof erg matig. Na 2x dragen laat onderste stikrand al los.

Vond het niet zo goed kwaliteit

De Kleur van de stof is erg wazig, Het maat klopt het wel, maar het lijkt een artikel van uit Ali express heel slecht

Mooi verjaardags cadeau

Het bestelde voetbalshirt voldoet geheel aan de verwachtingen

Tevreden!

2 voetbal setjes besteld. Supersnelle levering, mooie kwaliteit/prijs verhouding! Heel tevreden!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering Producten zoals omschreven

Goede kwaliteit en snelle levering

kwaliteit zeer slecht

Slechte kwaliteit. Komen snel gaten in de tenues. Jammer voor dat geld evengoed.

Keurig alles correct

Na 1 keer wassen al logo, letters en nummers liggen er af!

Ik heb een klacht ingediend maar tot op heden is er nergens op gereageerd. Ik heb €50 betaalt voor het real Madrid pakje

Kwaliteit

Twee leuke shirts uitgezocht. Helaas heeft 1 shirt na 1 keer dragen al een rafeltje..dus beschadigd shirtje. Helaas geen kwaliteit dat in lijn ligt met de prijs. Shirts zouden max €20 mogen zijn voor deze kwaliteit.

Ballon foot défectueux

Bonjour, je reviens vers vous suite à l achat d un ballon de foot de Barcelone. Je viens de voir mon petit fils de 8 ans en larmes,parce que , après moins de 10 jours, le ballon se dégonfle. Après avoir trempé le ballon dans un seau de eau, nous avons constaté des bulles d air au niveau d une couture. Je pense que, après si peu de temps et à ce prix , ce n est pas normal. Que pouvez vous faire? Merci de me tenir au courant . Anne Maindiaux

Ik zocht een kado voor mijn kleinzoon en ik kwam op jullie site uit. Ik heb een voetbal tenue van Ronaldo besteld en ook nog zijn lievelings kleur blauw kinder maat , dus in 1x geslaagd en ik had het heel snel in huis toppie

Uitstekende service

Mooi voetbalpakje, valt goed op maat! Erg tevreden. Er zat een fabricagefoutje in waardoor een naad losliet en we kregen heel snel een nieuwe. Uitstekende service, zeker aan te raden :)

fantastisch

Ze zitten heerlijk en we hebben er van genoten bij een jaren80 feestje

Heel goed voor bezorger

Hele goede service

Mijn kleinzoon had 2 mnd geleden een shirt gekregen Helaas ging dat pullen, ik heb gelijk een nieuwe ontvangen Hele goede service

Mooi en snel

Voetbalsetje besteld voor mijn kleinzoon en was erg mooi en ook snel geleverd. Top!

Super mooie kleur

Super mooi!

Goede en snelle levering

Goeie service

Simpele site

Zeer snelle en correcte levering!

Tijdige levering zoals beloofd.

Tenue precies zoals afgebeeld. Betaalbaar. Had achteraf een probleem en is gelijk opgelost. Zeer tevreden!

snel en netjes

supersnel en prima verzorgd