Laden reviews...
325 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensionerna visar övervägande snabb leverans och bra kvalitet på produkterna. Köpprocessen beskrivs som smidig och leveransen som pålitlig. Några återkopplingar rör returer och återbetalningar, men den övergripande tilfredsställelsen är hög. Kundtjänsten nämns ofta som vänlig och hjälpsam.
Wat is goed: de bedrukking en de pasvorm van het shirt. Wat is niet goed: de kwaliteit van de stof, de prijs (de helft zou redelijk zijn voor deze kwaliteit), het formaat van het broekje (veel te klein tov het shirt) Wat kan beter: de klantenservice. Ik zou het geld van het broekje terugkrijgen als ik het terugstuurde. Dit deed ik, maar moest alsnog achter m'n geld aan. En wat blijkt? Ik kreeg €5 terug ipv de hele waarde van het broekje wat €15 is.
13 September 2026
Gwen
Lelystad
Ronaldo traingspak super!
11 September 2026
Pritie
ALMERE
Het pak ziet er prima uit mijn kleinzoon is er reuze blij mee Ik heb meerdere keren gelezen dat ik de maat wat het kind nu heeft moest kiezen wat ik om die reden heb gedaan maar ik vind het pak te klein ik had nu gewild dat ik op mijn eigen intuitie had vertrouwd en niet op jullie advies ik baal er echt wel van niet kan ruilen vanwege zijn naam achterop en een korting voor een grotere maat zat er ook niet in Dus toch teleurgesteld!
10 September 2026
CA
Hoorn
Heb weken geleden een pakje gekocht wat te klein was teruggestuurd en heb nog steeds geld niet terug heb het nieuwe pakje allang binnen geen goede service
9 September 2026
Linda
Hoogvliet Rotterdam
TIP het is al de tweede bestelling van mij op korte tijd, jammer dat er geen systeem is van trouwe klanten korting. heb voor kerst ook nog 2 trainingspakken voorzien voor de kleinkinderen
Dominique
menen
Twee fan voetbaltenues besteld. Snelle levering, kwaliteit van de tenues valt wat tegen. Losse stiksels en stof beschadigt snel.
Bernard
Netjes en snel
6 September 2026
Coby
Spijkenisse
Op tijd geleverd en keurig verpakt.
2 September 2026
Diny
Rijnsburg
Zeer slechte kwaliteit, gelijk retour gestuurd.
30 August 2026
Lola
Goirle
Netjes verpakt en de kleding ziet er goed uit
20 August 2026
Adri
Rozenburg
Heel goed product
17 August 2026
SEYDOU
Neerpelt
Bestellen gaat snel en geheel naar eigen wens. Levering verliep ook snel. Perfect! Aanrader voor een persoonlijk geschenk!
17 August 2026
Stanley
Someren
Al diverse voetbalshirtjes gekocht en zelfs met het laten bedrukken gaat het altijd supersnel. Ook zijn de shirtjes van erg goede kwaliteit.
16 August 2026
Marcel
Roosendaal
Mooi setje gekocht ,Kind super blij mee.Helemaal top en betaalbaar
13 August 2026
Laurens
Ijsselmuiden
Uitstekende prijs en kwaliteid verhouding.
12 August 2026
Said
Delft
Een maand geleden heb ik een retour gestuurd. Maar nog steeds men geld niet terug gekregen.
11 August 2026
Martine
Merksplas
Er zat een plekje op 1 van de bestelde shirts en kreeg direct een nieuw pakje toegezonden
9 August 2026
Negatief
7 August 2026
Léonie
Maldegem
Erg tevreden over het contact en de service. Alleen minder tevreden over de stof. Het pilt vrij snel binnen een maand
6 August 2026
cynthia
Oud-Beijerland
Makkelijk bestellen en goede levering.
4 August 2026
Leo
Eck en wiel
Heel snel tshirt geleverd en mooie prijs kwaliteit
2 August 2026
Petra
Waalwijk
Echt zeer teleurgesteld in het shirt dat we hebben ontvangen. Het is geen mooie stof, voelt heel goedkoop aan.
16 July 2026
Josie
amsterdam
Ik heb bij Voetbalshirtskoning.nl een voetbalshirt gesteld in de maat L met persoonlijke bedrukking als cadeau. Bij ontvangst bleek er echter maat XXL in te zitten, wat dus een te grote maat was. Nadat ik dit heb aangegeven bij de klantenservice kreeg ik hier snel reactie op en heb ik kosteloos en snel een nieuw shirt gekregen.
16 July 2026
Jesper