Helemaal tevreden

Helemaal tevreden.

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden en blij met uw bedrijf. Ik heb al verschillende koters een plezier gedaan !

top!

Het was mijn eerste bestelling bij Koter Kado en die valt zeer goed mee. Veilig verpakt en afgeleverd in het door mij gekozen afhaalpunt, top !

Snelle afhandeling van mijn bestelling.je krijgt per mail ook een mooie opvolging wanneer het pakket behandeld wordt en Verzonden.

Perfect!

Tas met naam voor mijn dochtertje besteld. Super snel geleverd en wij zijn er erg blij mee! Ps: ik had een spellings fout gemaakt in mijn mailadres waardoor ik met klantenservice moest mailen. Maar ook hierin waren ze heel snel en behulpzaam! Kortom echt top service!!!

Super mooi en snel

Mooie rugtas van teddy stof met naam besteld super mooi en snel in huis

Leuk gepersonaliseerd kraamkado voor een prima prijs

Knuffels met geborduurde naam besteld. Voldoet aan de verwachting.

Gekozen kleur komt niet overheen

Ik heb een speenkoord besteld voor een jongetje met de kleur caramel. Helaas kwam de speenkoord binnen met lichtelijk roze kleur. Verder is alles echt wel mooi! Maar ik baal van de kleur wat niet had gemoeten.

Echt wel goed spul

Het is heel mooi spul goede kwaliteit maar vind het niet goedkoop nu maar weer sparen voor het volgende product

Geweldig!

Al die geboorte dekens besteld met naam echt heel tevreden prachtig! 2 voor mezelf en 1 kado.

Fijne firma

Snelle levering en mooi geborduurd !

Fijne website, snelle service

De bestelling werd snel geleverd en het artikel ziet er heel mooi uit. Echt heel blij mee.

Snelle levering, mooi product

Als kraamcadeau een badcape met geborduurde naam besteld. Was super snel geleverd en zag er mooi en kwalitatief goed uit. Eenvoudig te personaliseren via de site. Ook de optie om op ander adres te laten leveren.

Super netjes en snel

Leuk kraambezoek cadeau. Snel en netjes

Snelle levering en prachtige badcape!

Snelle levering en prachtige badcape!

Ik ben zeer tevreden precies wat ik ook besteld had.

Leuk mooi en snel geleverd

Mooi geborduurd artikel en heel snelle levering

Prima.

Leuk bestelproces, duidelijk goeie follow-up up en netjes geleverd

Goede kwaliteit en super snel bezorgd. Dank hiervoor.

Ziet er prachtig uit

Het bestellen ging heel makkelijk, genoeg keuze en het bestelde was snel binnen. Zietcercerg mooi uit en ik hoop dat de ontvangers deze mening delen .

snelle levering van goed product

De zoektocht naar een bijzondere kinderportemonnee bracht me bij Koter Kado. De blauwe portemonnee met naam en een dolfijntje (in wit) viel goed in de smaak bij mijn kleinzoon.

Super service

Wat een service. Perongeluk gedrukt besteld maar ze konden het nog wijzigen naar geborduurd. En mooi dat de naam er op geborduurd is. Super blij mee.

Leuke dingen

Heel gemakkelijk om te doen en het resultaat is super. Ik had een kinderschort met naam besteld voor mijn kleinzoon. Reultaat erg mooi geworden.

De naam is bedrukt maar je ziet allemaal strepen

De naam is afgedrukt maar niet mooi afgewerkt

Goed product

Goed en stevig product . Goede info.tijdens verzending

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]