Laden reviews...
849 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Brukere påpeger rask levering og god kvalitet på personliggjorte produkter. Bestillingsprosessen online oppleves som brugervenlig, og kundeservice er hjelpsom ved behov for ændringer.
Pluspunten
Snel, makkelijk en superleuke Knuffelhaas met naam voor mijn neefje!
Monique
Haastrecht
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
VerbeterpuntenGeen idee
Sandra
Rotterdam
Pluspunten
De babynaam op het cadeau kunnen laten drukken, maakt het leuk en persoonlijk!
Anne
Leiden
Pluspunten
Snelle en korrekte levering. Product zoals omschreven. Mogelijkheden voor AfterPay
20 February 2017
Door Erkens
Schinnen
Pluspunten
Heel snelle levering, goed op de hoogte gehouden en een leuk product
19 February 2017
Inge
Philippine
Pluspunten
Snelle service en reageren zelfs op zondag.
19 February 2017
Sandra
Doetinchem
Pluspunten
snel en netjes, alles klopt altijd
Verbeterpuntengeen
18 February 2017
Marcel
Amsterdam
Pluspunten
perfecte en snelle service Mailwisseling binnen enkele minuten geweldig!! Laat niet op zich wachten. Kon klantenservice niet vanuit buitenland bereiken en heb om die reden mail gestuurd omtrent een probleem bij een bestelling en ben ecjt binnen enkele minuten geholpen!! Geweldige service niets op aan te merken!!
VerbeterpuntenGeen
Elmas
Ankara-turkije
Pluspunten
Ik kreeg een mepal fles met krassen thuisgestuurd. Koter Kado bood al snel aan om een nieuwe op te sturen en deze had ik vervolgens ook weer heel snel in huis! Super service!
Djouni
Den Haag
Bedrukking is zeer slecht, zat al gedeeltelijk los toen het product aankwam. Waarschijnlijk naar 1x wassen verdwenen.
Beveelt niet aan
anoniem
Ik heb u gemaild en gevraagd om een foto maar kreeg geen reactie. Jammer, zo kunnen we ook niets oplossen.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Yvonne
Roosendaal
Pluspunten
Koter Kado, wat een service. De kofferriem die ik had besteld was niet exact zoals ik wilde. Hierop hebben jullie binnen twee dagen gratis een nieuwe kofferriem toegestuurd. Nogmaals bedankt!
Ingrid
Nieuwegein
Pluspunten
Prima service ... en snel geleverd
Anita v ekeis
Velp gld
Pluspunten
Snelle levering en de kwaliteit van het product is zeer mooi
Anita Weenink
Deventer
Pluspunten
Goede en vlotte bezorging.het product voldoet aan de tekening en omschrijving!
Marja
Breda
Pluspunten
Super goede producten, prima prijzen en geweldige service. Ik had bij mijn bestelling de verkeerde kleur (roze) gekozen voor een van mijn 2 producten en ze stuurden heel pro-actief een mailtje met de vraag of ik het tweede product niet ook in blauw wilde. Super fijn dat er gewoon meedenkende en oplettende mensen achter deze website zitten. Ze zijn vaste leverancier voor al onze kraamcadeautjes!
VerbeterpuntenGeen!
Chaks
Amsterdam
Pluspunten
Uitstekend produkt geleverd
Rob
Emmeloord
Pluspunten
Prima product
VerbeterpuntenBelachelijk dat je voor een post verzending 2.95 moet betalen.
anoniem
Bedankt voor je review. We vinden het erg jammer dat u ons een onvoldoende geeft om de verzendkosten. Wij leveren alles met Track en Trace code en daar zit helaas een prijskaartje aan.
chantal gierveld
Rotterdam
Pluspunten
Ik bestel hier regelmatig originele geboortekado's, zowel prive als voor zakenrelaties. Koter Kado levert altijd de verwachte kwaliteit op de toegezegde datum en aangegeven locatie.
nellie
leiden
Pluspunten
Geen klachten..mooie voetbaltassen besteld met naam..snelle levering
Petra
Limburg
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
Caroline
Amersfoort
Wopkje
Bennebroep
Pluspunten
Het persoonlijke contact verliep heel prettig en snel!
Rebekka
Ede
Pluspunten
Er wordt vrij vlot gereageerd op mails.
VerbeterpuntenKom je klant meer tegemoet
Beveelt niet aan
10 February 2017
Simone
Rotterdam
Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat u ons gewaardeerd heeft met een 2. Zoals ook via mail aangegeven hebben wij geleverd wat u heeft besteld. Het is jammer dat u de orderbevestiging niet heeft gecontroleerd voordat de order in behandeling werd genomen. We hebben het ons inziens zeer coulant voor u opgelost door voor een zeer gering bedrag alsnog te leveren wat u had willen bestellen. We wensen u, de kinderen, veel plezier met de ontvangen Koter Kadootjes.
Ecologieweg 2
3343LM HENDRIK IDO AMBACHT