Laden reviews...
851 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste respondenten noemen snelle levering en goede productkwaliteit. Er is veel waardering voor de personalisatiemogelijkheden en de duidelijke communicatie. Daarnaast wordt het aankoopproces als prettig en gebruiksvriendelijk ervaren, met af en toe aandacht voor snelle service bij vragen.
Pluspunten
Goede service, prima kwaliteit van het bestelde boek!
VerbeterpuntenMisschien wel handig om een voorbeeld per lettertype van de naam te kunnen zien, als je bijv. een boek wilt bestellen!
Marion
Zeeland
Pluspunten
Snelle levering, advies, klantvriendelijk
VerbeterpuntenGenerator zodat zichtbaar is hoe het ontwerp eruit ziet
Celia
Barendrecht
Pluspunten
Snelle en perfecte levering!
Belgie
Pluspunten
Snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen ! Top!
anoniem
Pluspunten
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en de producten zijn goed.
VerbeterpuntenDe fotootjes op de website mogen wel wat groter/duidelijker: ik had nu geen goed beeld van wat ik besteld had (zwemtassen), kleur en formaat bleken anders dan ik gedacht had...
Willemijn
Heemstede
Pluspunten
VerbeterpuntenMooi setje, alleen de verkeerde kleur. Heb de set in het donkerblauw besteld voor onze zoon. Klaarblijkelijk is er iets mis gegaan en is hij in het paars geleverd. Helaas staat er op de bestelling ook paars. Jammer dat ik dit niet beter gecheckt heb...want ik zou nooit de kleur paars besteld hebben voor een jongen.
Beveelt niet aan
Miranda
Dalfsen
Beste Miranda, Mepal maakt geen donkerblauwe Lunchboxen/bekers. Op onze site ziet u dat het paars is, in de omschrijving ziet u dat het paars is, en uiteraard ontvangt u dan ook een paarse set. Wat jammer dat u ons een 1 geeft, terwijl wij geleverd hebben wat u heeft besteld. We willen u uit coulance een nieuwe set in een andere kleur aanbieden met 50% korting. Wanneer u van dit aanbod gebruik wilt maken, horen we het graag.
Pluspunten
Prima geregeld binnen drie dagen alles binnen en op de hoogte gehouden via de mail over de verzending
ingrid
urmond
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en een dolgelukkige gemaakte zoon!!!
7 September 2014
Patty
Eindhoven
winnie
hank
Pluspunten
Zeer snelle, correcte afhandeling van de bestelling.
Marthe
Olen
anoniem
Pluspunten
Ik zat wat krap in de tijd omdat zij tot 1 september vakantie hadden. Even een mail gestuurd. Ze zouden hun best doen. Op 3 september had ik alles binnen. Keurig en klantvriendelijk.
Tonny
Emmen
Pluspunten
Duidelijke site, leuke spullen. Zal zeker vaker hier bestellen. Bestelde helaas tijdens de hun vakantie. Moest dus langer wachten op mijn bestelling. Op de site stond, verzenden weer vanaf 1 sept. 3 sept had ik mijn bestelling binnen dus dat was toch wel vrij snel. Mijn dochtertje is erg blij met haar luizencape. Wil nu een tas, ga deze gauw bestellen.
VerbeterpuntenKan ik op dit moment niet op komen. Dus op dit moment niets.
Mel
Zoetermeer
Pluspunten
Goede service, snelle bezorging!
Claudia
Lelystad
Pluspunten
Goede en duidelijke afhandeling/behandeling van de bestelling. Altijd leuk een kleinigheidje voor de kids ( ballonnen ). Vonden ze nog leuker dan de bestelling zelf ;-)
VerbeterpuntenGeen.
Samantha
Terheijden
Pluspunten
Goede feedback, ook kleine aantallen mogelijk
Verbeterpuntenverzending per post heel traag, na 5 dagen nog niets ontvangen
Michel
Hever
Pluspunten
Leuk en goed assortiment Goede afhandeling bestelling Mogelijkheid om als kado te laten verpakken
VerbeterpuntenGeen.
SV Land
Zoetermeer
Pluspunten
Niks op aan te merken, correct en snel geholpen.
Mariska
Spijkenisse
Pluspunten
-Snelle levering -Goede kwaliteit -Groot en heel leuk assortiment -Veel mogelijkheden m.b.t. bedrukking, kleuren en lettertypes
VerbeterpuntenDe mogelijkheid om van elke kleur waarin een product te krijgen is een aparte foto te zien, zodat je beter een kleurkeuze kunt maken.
I.G.B. Goldsmits
Pluspunten
Netjes verpakt
1 September 2014
anoniem
Pluspunten
snelle service, goede kwaliteit. Had een probleem met 1 artikel en Koter Kado heeft dit heel mooi rechtgezet! Zal hen zeker aanbevelen bij vrienden en zelf ook nog dingen bestellen
VerbeterpuntenKan niets bedenken!
30 August 2014
Kirsten
Hoeselt
Pluspunten
Ondanks de aangekondigde vakantietijd op de website kreeg ik mijn bestelling toch al voor 1 september. Prima service!
28 August 2014
Almira
Huizen
Pluspunten
Snelle levering Artikel voldoet aan de verwachtingen
28 August 2014
AAG, gerrianne Brands
's-Hertogenbosch
27 August 2014
anoniem
Pluspunten
Onlangs twee Funnies knuffel met naam bedrukt, besteld bij Koter Kado. Ontzettend mooie knuffels voor een kraamkado. Correcte afhandeling en snelle levering.
27 August 2014
anoniem
Al sinds 2005 maken wij bij Koter Kado de mooiste gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud. In ons eigen atelier in Hendrik-Ido-Ambacht personaliseren we ieder product met zorg door middel van borduren, bedrukken, graveren en andere hoogwaardige personalisatietechnieken.
Maak van ieder cadeau iets unieks door het helemaal naar wens te personaliseren. Van teddy rugzakken en Happy Horse knuffels met naam tot handdoeken, T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons en RVS isolatieflessen met naam, en nog veel meer.
Ontdek alle mogelijkheden en maak een cadeau dat jarenlang met plezier wordt gebruikt. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via [email protected].
Ecologieweg 2
3343LM HENDRIK IDO AMBACHT