Super goed advies voor het juiste model

Advies gevraagd over model BH en verteld welk model ik heb en daarop een duidelijk goed antwoord gekregen. En naar aanleiding daarvan juiste model en maat kunnen bestellen en reeds ontvangen. Ik ben super tevreden over het resultaat

Fantastisch koopje.

Lingerie kopen via de website blijft altijd spannend. Maar het is gelukt. De maat is goed, de kwaliteit uitstekend en de sale uitmuntend.

Erg tevreden, mooie bh en snelle levering

Erg tevreden, mooie spullen en snelle levering.

Was wel prettig

Ik kon goed kijken naarproducten maar kon het menu om een of ander reden niet zien als ik hem aanklikte

Alles perfect!

Eerste keer besteld via de online website. Super snel geleverd! Mooi verzorgd ingepakt, leuk om te openen! Bedankt voor de goede service.

Bestelling goed en snel geleverd

Superservice !

Superservice Vlotte afhandeling Vriendelijk mailcontact

Superservice!!!

Zaterdag besteld, maandag in huis!! Super snel en de BH zit ook nog eens als gegoten. Dank je wel!

Een goede ervaring.

Makkelijk via de website te bestellen en vlotte levering.

Ben prima geholpen.

Heel behulpzame medewerkers. En goede service w.b. opties voor bestellen en retourneren.

Mooie producten, goede service

Mooie producten, keurig netjes ingepakt, voldoet 100% aan mijn verwachtingen.

Mooie collectie en een snelle en betrouwbare afhandeling van mijn webshop plaatsing

Alleen maar goede ervaringen

Duidelijke site, goede prijzen, mooie kwalitatieve producten en snelle levering.

Hartelijk,correct,leuke aanbiedingen.

Bij retour of niet aanwezig wordt direct het geld terug gestort. Als ik nog iets over het product wil weten en bel wordt ik hartelijk en goed te woord gestaan.Donna is mijn favoriete lingerie en nachtkleding winkel!

Leveringen zijn altijd in orde

Alleen maar positieve ervaringen

Goede en snelle service

De bestelling was snel binnen en goed verpakt. Blij met de aankoop.

Het is fijn 'winkelen' bij Lingerie Donna

Door Corona ben ik meer digitaal gaan 'winkelen'. Zo kwam ik bij Lingerie Donna terecht. Sinds enkele maanden ben ik klant. Tot nu toe bevalt het me prima. Goede producten, snelle levering en een praktische, overzichtelijke website. Ik log regelmatig even in om te kijken naar nieuwe aanbiedingen en producten.

een snelle levering en verpakt in een handig doosje maar toch ook in n mooi papieren zakje verpakt.

Ik zocht de string van PD madison en kwam zo bij Lingerie Donna terecht. Ik had de set al gekocht met een slip maar wilde het completeren met een string. Veenendaal, vroeger als kind ging ik op vakantie naar Rhenen, heb daar dierbare herinneringen aan. Keek destijds natuurlijk nog niet naar mooie lingerie! Mocht jullie lingeriezaak ook mail versturen dan houd ik mij van harte aanbevolen!! De kennismaking met jullie zaak was zeker positief!

Prima site alleen inloggen ging moeizaam! Lukte niet na het mailadres kon ik het wachtwoord niet mee

Prettige service de nieuwe website iets minder! Lukt niet o in te loggen op de telefoon!

Mooie lingerie

Netjes verpakt en de lingerie is boven verwachting prachtig!

Top super snelle levering

Volgende dag al in huis! Keurig verpakt heel blij mee!

top

gewoon goed , ook nu we alleen online kunnen bestellen

geweldig!

Na de voicemail ingesproken te hebben heb ik netjes bericht terug gekregen

Prima bh

Supersnelle levering van een topprodukt

Levering binnen een dag, netjes op de hoogte gehouden via e-mail en zeer tevreden met het product! Kan gewoon niet beter

Brouwersgracht 232

3901TM Veenendaal