Pluspunten

De bestelling was wat ik ervan verwacht had.

De levering duurde iets langer dan ik verwacht had. Ik heb daarover een mailtje gestuurd en daar geen antwoord op gehad.

Pluspunten

Telefonisch niet bereikbaar, 3 keer gebeld op verschillend tijden geen gehoor.

Pluspunten

Vriendelijk en zeer behulpzaam aan de telefoon. Daardoor durfde in de bh via internet te bestellen en hij zit als gegoten.

Pluspunten

bericht dat het pakketje is verzonden en dat je het pakketje kunt volgen goede website

Bestelling sneller afleveren, bijvoorbeeld binnen 2 werkdagen

Pluspunten

Veelzijdige keuze. Vrouwelijk. Goede internet site. Online bestellen gaat vlot en levering is goed.

Kan ik zo niet bedenken. Ga zo door.

Pluspunten

aankoop bij donna naar wens verlopen

Pluspunten

PrimaDonna zorgt ervoor dat er ook prachtige lingerie en swimwear te krijgen is voor vrouwen met een wat grotere cupmaat. Door bikini's niet als setje aan te bieden word je als koper in staat gesteld om zowel qua topje als zwemslip exact de goede maat te kiezen, zodat deze perfect past. Zowel de lingerie als de swimwear is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze er ook na een aantal keren te zijn gedragen goed uit blijven zien en het model behoudt.

Ik kan me voorstellen dat de prijsstelling van de lingerie en/of swimwear voor vrouwen een drempel voor de aanschaf kan opleveren.

Pluspunten

Veel op voorraad

Misschien een snellere levering?

Pluspunten

snelle verzending nette service

Pluspunten

Prima website, toegankelijk en weinig administratie. Prettig, het pakje paste in de brievenbus.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontzettend mooie producten, duidelijke website.

Het duurt erg lang voordat ik bericht krijg. Afgelopen zaterdag is mijn pakketje (retour) weer bij jullie aangekomen, maar ik heb nog geen bericht dat het binnen is en heb ook nog geen geld ontvangen. Omdat het vaak gaat om grote bedragen vind ik het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en discreet verpakt. Mooie kwaliteit producten.

Sneller leveren! Duurde een volle week.

Pluspunten

Grote collectie, snelle levering

Sneller opsturen

Pluspunten

simpel bestellen!

Pluspunten

Veel soorten en grote maten op voorraad

Snellere levering

Pluspunten

grote keuze

snellere levering

Pluspunten

Ben twee keer gebeld met een vraag over mijn bestelling. Super. Wordt echt mee gedacht.

Retour sturen kost geld, 6,95, terwijl ik iets om wil ruilen voor een ander exemplaar.

Pluspunten

Correcte levering, ze hebben nog telefonisch navraag gedaan om alles goed te leveren ( was een grote bestelling)

geen. Ga zo door.

Pluspunten

MAKKELIJK TE BESTELLEN PRODUCTEN EN SNELLE LEVERING

Pluspunten

Snelle service,

Graag grote meten op voorraad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk

Lange levertijd

Pluspunten

Groot assortiment

Trage verzending

Pluspunten

Makkelijk de juiste merk, model en maat te vinden, vrijwel alle maten en beschikbare kleuren te verkrijgen. Levering binnen de gestelde - wel wat ruime - termijn. Goede communicatie over bestelling en aflevering.

Ik zou het mooi vinden als er ooit een lingerieverkoper beter aan kon geven hoe iets past, en as de ene model past, je een indicatie kon krijgen van andere bh's met vergelijkbare pasvorm. Daarom koop ik online alleen modellen die ik zelf al heb gekocht bij een lokale lingeriewinkel, en vaker heb gedragen zodat ik weet of ik het comfortabel blijf vinden. Gewone winkels hebben veelal niet alle kleuren of maten van een model dat wel goed past.

Brouwersgracht 232

3901TM Veenendaal