Pluspunten

Nemen contact op bij bijzonderheden en denken mee!

Bestelling sneller leveren. Het was lang wachten maar wel binnen de aangegeven tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

After Pay en verzendkosten, laatst genoemde volgens mij niet aan de orde.

Lange levertijd. Maar het staat er wel bij. Namelijk tot 7 werkdagen. Dus daar wel rekening mee houden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Sneller bezorgen Ik heb een week moeten wachten op mijn bestelling. Nog nooit zo lang moeten wachten!

Pluspunten

Keurig verzonden, mooie lingerie.

Enige minpuntje wat ik kan verzinnen dat je het niet de volgende dag in huis hebt. Verder alles tot nu toe top!!

Pluspunten

nette reactie op vraag over verwachte levering, daarna ook snel en goed opgelost

als niet aan de levertijd op de website wordt voldaan graag in ieder geval even een mail sturen. Met uitleg waarom en wanneer de levering wel wordt verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig verzonden.

Het verzenden zou sneller kunnen. Het duurde nu 7 werkdagen, met de weekends erbij 11 dagen voor ik het in huis had.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling het past goed heel tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Blijf zo doorgaan

Naden aan elkaar stikken kan verbeterd worden. Zeker de plek van de banden aan de coupe. Het is niet netjes recht op elkaar, waardoor er een puntje onstaat. Dat harde puntje steekt in mijn huid. Hierdoor heb ik een geiriteerde huid. Nu mijn eerste bh bij jullie vandaan dit heeft, hoop ik dat de volgende 2 het niet hebben. En anders gaat deze coupeuse de strijd aan om het te verbeteren. Maar dat zou niet moeten.

Pluspunten

Mooie producten en merken op de site van Lingerie Donna. Klantvriendelijke medewerksters. Wat ze beloven doen ze ook en snelle levering.

Pluspunten

Goede collectie, goede telefonische bereikbaarheid en altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

In mijn geval duurde de bezorging langer dan 5 tot 7 dagen. Ik bestelde op 29 mei en ontving (deel) van de bestelling op 23 juni. Op zich geen probleem maar het is wel aan te bevelen dat jullie dit via een mail kenbaar maken dat de bestelling langer op zich laat wachten. Nu zelf 2 keer contact opgenomen toen prima geholpen maar vond het toch vervelend daar ik via PayPal had betaald en er dus wel een bedrag van mijn creditkaart was afgeschreven van 707 euro maar ik nog niks had ontvangen. Was even bang dat het niet goed zou komen.

Pluspunten

9 netjes verpakt geleverd. Duidelijke website.

Misschien iets sneller leveren!

Pluspunten

Voor mijn de eerste keer, zeer tevreden

Pluspunten

Vriendelijk persoon bij de klantenservice aan de telefoon gehad .

Misschien klanten op de hoogte houden als een levering later aan komt dan de maximale aflever datum .

Pluspunten

Goed contact over wat er niet is , goede levering, veel mooie elegante keuzes in lingerie voor echt grote maat. Dat is fantastisch

Is moeilijk denk ik maar het zou fijn zijn dat wat op de site staat er echt ook is

Pluspunten

Snelle levering, maat was goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie materialen /spullen

Wanneer het artikel nabesteld moet worden is het wel fijn om hier als klant een berichtje over te krijgen. Moest er nu zelf achteraan mailen. Het beloofde mailtje over verzending en track en trace heb ik ook niet ontvangen. Maar na twee weken toch mijn bestelling in de bus gelukkig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De artikelen die dit bedrijf leverd zijn zeker van goede kwaliteit !

De levertijd kan lang zijn 5 weken voor een badpak hierover is niet via het bedrijf gecommuniceerd heb zelf gebeld en gelijk de dag erna is het geleverd vreemd omdat ze vertelde afhankelijk te zijn van de leverancier !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering van het product dat ik heb besteld, mooi product

in eerste instantie was toegezegde levertermijn niet realiseerbaar, in dat geval verwacht ik een reactie met een aangepaste datum, daar moest ik nu zelf achteraan, dat had ik anders verwacht. Dit bedrijf heeft een mooi product, maar levert instrumenteel. Ze kunnen zich veel meer onderscheiden bij levering door bijv een bijgaand schrijven of bijzondere verpakking, daar liggen kansen!

Pluspunten

Goede afhandeling bij het toesturen van het bestelde product en een goede afhandeling bij het retourneren.

Als een product niet op voorraad is en het moet besteld worden, laat de klant dan weten dat het nog een tijdje duurt voor het product kan worden toegestuurd.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

Levertijd is vrij lang, tussendoor update geven over wanneer bestelling geleverd gaat worden

Brouwersgracht 232

3901TM Veenendaal