1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenMijn bestelling zou binnen 2-7 werkdagen geleverd worden. Nadat de 7 werkdagen ruim waren verstreken had ik de bestelling nog niet ontvangen en had ik ook niets vernomen van Lingerie Donna. Na zelf contact opgenomen te hebben bleek dat mijn bestelling niet bij de leverancier was geplaatst, oftewel ze waren mijn bestelling vergeten. De bestelling was (overnieuw) bij de leverancier geplaatst, en zou de week erop geleverd worden. De week erop alweer niets vernomen van Lingerie Donna... Na alweer zelf contact opgenomen te hebben bleken de bandjes van de bh niet te zijn ontvangen van de leverancier, waardoor ik weer minimaal een week moest wachten. Uiterlijk heeft het geen 2-7 werkdagen geduurd voordat ik mijn bestelling had ontvangen, maar een maand. Een foutje kan gebeuren, maar ben dan zo netjes om de klant hiervan op de hoogte te stellen. En daarnaast is het dus niet een keer gebeurd dat geen contact met me werd opgenomen, maar de tweede keer is er weer geen contact met me opgenomen. Zee ontevreden over de klantenservice!!