Keurige levering

Als ik wat bestel wordt het keurig verzonden

Verwachte kwaliteit, keurige levering

BH netjes ingepakt, met boekjes van het assortiment van het merk, keurig verpakt en geleverd. BH van de verwachte kwaliteit.

prima verzorgd en verzonden precies als omschreven

ik ben al wel 30 jaar Nanso fan, zowel lange nachthemden als korte. Altijd op zoek naar wat nieuws erbij. Heb nog de nieuwe niet gepast maar heb altijd die maat en zo te zien is het oke

Mooie winkel met leuke collectie.

Dit is mijn favoriete winkel. Ze hebben een leuke collectie en je wordt vriendelijk geholpen.

Tegenvaller

Artikelen besteld die niet meer voorradig zijn en wel te bestellen op de site

Prima snelle levering

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik kan er nog niet over oordelen want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Bestelling nog steeds niet binnen!

Na een week nog steeds geen pakketje binnen. Jammer! Stond nergens dat het zo lang ging duren.

Tevreden en goed verzonden

Alles goed verlopen en goed aangekomen

Altijd netjes

Ze doen wat ze beloven Het is ook prijzig dus dat mag je er dan ook van verwachten vind ik ;-)

Goed en tevreden over dienstverlening.

Bestellingen altijd netjes verpakt ontvangen. Bij website actie bestelde artikelen uitverkocht...alternatief geboden waarmee ik ook zeer tevreden ben.

Snelle verzending en behulpzaam!

Eerst via de webshop besteld; vervolgens twijfelde ik over de maten. Ik ben in de winkel vriendelijk en goed geholpen.

Website bekeken en besteld. Correcte snelle aflevering. Genoeg keus. Pakje keurig verpakt. Al meerdere keren via deze site besteld

De bestellingen worden snel,netjes en keurig ingepakt bezorgd

Snelle levering ,mooi verpakt .toppie

Gisteren besteld vandaag geleverd . Mooi verpakt . Snelle services .

Nette service en snelle bezorging

Producten netjes verpakt en bezorging binnen 2 a 3 dagen

Goede ervaring mee mooie spullen goede service

Prachtige BH

Mooie bh van prima donna besteld. Netjes afgehandeld door ligerie donna. Maar minder netjes door postnl

Mijn ervaring met Lingerie Donna is top!

Ik heb eigenlijk zo goed als niks aan te merken. Alleen dat bepaalde dingen op de site niet beschikbaar waren in de maten die wel in de folder staan. Maar daarvoor kan je dan ook naar de winkel gaan, dus ook geen super groot probleem.

PERFECT

Fijne site, goede professionele en vriendelijke service, leuk verpakt en supersnel...top!!!!

Jammer

De aanbiedingen van een paar weken geleden en nu was leuk! Alleen jammer dat er niet gelijk de maten erbij stonden,ik had erg leuke leuke aanbiedingen gezien op de site! Ik gelijk in de winkelmand geplaatst en nee is er niet meer,jullie hadden dit echt van de site af moeten halen! Ik heb namelijk alles moeten bekijken ,gewoon jammer was het!

Fijne winkel met prettig advies

Topzaak

Deze keer slecht

Lang op artikel moeten wachten, toen ik zelf maar eens aan de bel trok, mailde men dat de levering langer uitbleef. Hadden ze wel meteen mogen mailen. Tweede punt, bij elke levering zit een bon voor 10,00 € korting, na invullen van enquête. Nog nóóit een code gezien of gehad. Wel is men aan de telefoon zeer gedienstig. En zijn ze druk met ‘SAIL’ mails te zenden

Zeer vriendelijk

Ik werd vriendelijk en kundig geholpen

Denken met je mee, goed bereikbaar en oplossingsgericht! Vriendelijke klantenservice

Brouwersgracht 232

3901TM Veenendaal