Top! En snel offering!

Top! En snel offering!

Je wordt goed geholpen!

Je krijgt een duidelijke uitleg over de bh’s wat bij jou past. Heel vriendelijk!

Snelle levering en keurig verpakt

De bestelling werd keurig verpakt verstuurd.

Snel en netjes mijn bestelling ontvangen

Alles naar wens

Eerste maal Lingerie Donna, zeker voor herhaling vatbaar!!

Mijn eerste ervaring met Lingerie Donna is als fijn en correct ervaren. Ik werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering was precies volgens afspraak. Voor mij zekers voor herhaling vatbaar om wederom te bestellen bij jullie. Ik zal jullie ook zeker adviseren bij mijn vriendinnen.

Correcte afhandeling van bestelling.

Super mooie set

Mooie blauwe kleur en mooie pasvorm Alleen jammer dat er geen mooie string bij zit

netjes verpakt en snel geleverd

soms beetje lastig bestellen naar netjes verpakt en snel geleverd.

fantastisch

goede website, makkelijk bestellen en snelle afhandeling.

Snele levering, mooi product

Kwaliteitslingerie

Ik bestel vaak lingerie bij Lingerie Donna. Mooie merken, snelle service, goede aanbiedingen. Laatste aankoop ook weer prima!

Alles in orde

Heel snelle levering! Ook netjes verpakt. Items helemaal in orde. Het enige spijtige is dat er één item niet beschikbaar was, maar dat is wel volledig te begrijpen, en ik werd meteen ook terugvergoed. Zeker aan te raden. :-)

Super snelle levering, mooi verpakt. Ik ben er heel blij mee

Mooie collectie. Snelle service. Zijn actief met leuke akties.

Goede service, vriendelijk en behulpzame verkoopster. Verbeterpunt zou de website zijn. Deze was niet up tot date, maar met hulp van de verkoopster zeer goed geslaagd.

Snelle service.

De bestelling was razendsnel verwerkt en verzonden.

Snelle levering, duidelijke website

Super snelle levering, duidelijke website

R

Webshop is prima kreeg zondag een bericht dat mijn bestelling bij PostNL is aangekomen het is nu woensdag heb nog steeds mijn pakketje niet ontvangen Dit vind ik een beetje raar

Snelle levering en goede kwaliteit

Juiste prijs en kwaliteit verhouding.

Slecht

Ik ben al een uur bezig om producten te bestellen maar het lukt mij niet om wat in de winkelmand te krijgen

Prima afwikkeling aankoop! Zoekfunctie op maat klopt niet helemaal

Super winkel

Mijn ervaring : Ruime keuze Snelle levering. Keurig ingepakt.

Mooie merken, duidelijke website, goede acties

Zeer positief

Prima service!

Op de website gaat het soms mis omdat als je artikelen in het winkelmandje hebt gelegd hij na een aantal minuten aangeeft dat er 0 artikelen in winkelmandje liggen. Ook als je een vraag wilt stellen via de contactpagina en je wilt een vraag invullen dan zie je niet wat je schrijft! Dus heb ik gewoon een mailtje gestuurd via mijn mailbox. Daar krijg je trouwens heel snel, keurig antwoord op. Ook de knop bij dingen bevestigen tijdens het betalen enzo verdwijnt als je er met je cursor op gaat staan!

Zeer duidelijk

Goede website goede aanbiedingen