Pluspunten

zelf via de telefoon kunnen we nog tot een goede aankoop komen. ze denken heel goed met je mee!!!! Aankoop geweldige kwaliteit! bedankt voor het meedenken, kom zeker nog eens terug in webshop of winkel

2 sterren: slechter dan verwacht

-erg lang op bestelling moeten wachten zonder daarover bericht te hebben gehad. Wel al betalingsverzoek ontvangen -retour kosten tbv klant

Pluspunten

Ze houden je goed op te hoogte met betrekking tot je levering.

Het bedrijf is goed zo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

als om welke reden dan ook de bestelling later komt dan 7 werkdagen geef daar dan even een bericht over. Dan weet men wanneer je ongeveer iets kan verwachten.

Pluspunten

Bestelling netjes geleverd binnen paar dagen, mooie kwaliteit spullen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Geen.

Pluspunten

je word goed te woord gestaan als je vragen hebt.

als het product later verzonden word, toch even een mailtje sturen. Dat is wel handig.

Pluspunten

mooi verpakt snelle service. Goed op voorraad.

Geen enkele

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super e n snelle levering.

Pluspunten

Supersnel...

Geen...heel erg tevreden

Pluspunten

Overzichtelijke site, goed aanbod, goede aanbiedingen. Netjes verpakt

Levertijd zou wat korter mogen zijn

Pluspunten

De webshop werkt goed; de gehele afhandeling loopt prima. Verzending was goed - wel in een grote doos!

Ik moest een week wachten op mijn bestelling en dat vind ik (te) veel...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als ik de foute levering terugstuur krijg ik de daarvoor gemaakte verzendkosten terug.

Geen dingen online zetten die je niet kan leveren. Zorgen dat het goede artikelnummer bij het goede artikel staat online.

Pluspunten

Vlot en efficiënt contact met de klantenservice. Snelle levering. Deugdelijk verpakt

Pluspunten

Snelle levering. Bij terugsturen kreeg ik de volgende dag al melding dat het binnen was en het geld teruggestort zou worden.

Pluspunten

Fijne en goede service ook wat betreft spullen retour sturen en geld terug sorten .Bestelling is netjes ingepakt en correct geleverd. kwaliteit prijs verhoudingen zijn goed.

levertijd is wat aan lange kant tussen de 5 en 7 dagen

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, goede levering, fijne site

Levertijd is erg lang

Pluspunten

Prima website, snelle levering! Aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Retourbeleid; je moet retour zelf betalen (wat officieel niet eens mag als de volledige bestelling retourneert) en je moet een retourformulier uitprinten.

Pluspunten

keurig verpakt en snelle levering

Pluspunten

Prima kwaliteit. Levering precies zoals afgesproken. Zou dit ook altijd aanbevelen bij vriendinnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De bestelling was niet in voorraad maar wel betaald door mij.Zou eerder moeten worden aangegeven .

Pluspunten

Artikel was netjes ingepakt en het duurde niet al te lang voordat het bezorgd werd. Kreeg netjes antwoord op gestuurde mail met vraag.

Het sporthemd was behoorlijk gekreukt, misschien nog iets beter nakijken voor het versturen. Zou prettig, persoonlijk overkomen als er een kaartje bij zou zitten waarop b.v vermeld zou staan; "veel plezier van uw/jouw topje" Begrijpelijk maar jammer dat je een kortingscode krijgt die je alleen mag besteden bij 75 euro of meer, 50 euro zou beter klinken:)

Brouwersgracht 232

3901TM Veenendaal