Pluspunten

Ik had online twee bikinibroekjes besteld en kreeg de boodschap na betaling dat het twee tot zeven werkdagen kom duren voordat ik het in huis zou hebben, probleem was dat ik op vakantie zou gaan en de broekjes mee wilde nemen, ik heb gebeld met de zaak en kreeg een zeer klantvriendelijke dame aan de telefoon die het een en ander voor mij zou uitzoeken, 10 minuten later werd ik gebeld dat ik de broekjes de volgende dag in huis zou hebben, super service!! Volgende bestelling komt eraan..

Alles is naar wens verlopen!

Meer duidelijkheid over bezorgdag. De mededeling tussen 2-7 werkdagen is niet meer van deze tijd.

Pluspunten

Had eea besteld en jammer genoeg bleek 1 item niet op voorraad en niet meer leverbaar. Dag later mailtje met excuses en geld terug. Echt heel netjes!

Misschien koppeling in voorraad beheer en webshop implementeren?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was snel geleverd heb zelf verkeerd besteld had gebeld voor hulp ivm prothese maar geen reactie heb vandaag terug gestuurd

terug bellen is wel zo netjes als je iets inspreekt

Pluspunten

prima levering , goede verpakking

heb ik niet

Pluspunten

Pluspunten

Snellere levering dan aangegeven, goed verpakt en een duidelijke up-to-date website waarop geen lokkertjes staan die net niet meer leverbaar zijn (iets waar menige webshop zich schuldig aan maakt).

Pluspunten

Fijne overzichtelijke webshop!

Pluspunten

keurige reactie op vragen. Levering zou er keurig verzorgd uit.

Levering zou sneller kunnen. Verzendkosten voor retourzending is te hoog.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- vriendelijke klantendienst

- de online beschikbaarheid zou overeen moeten komen met wat werkelijk geleverd kan worden. - de vermelde levertijd zou gerespecteerd moeten worden.

Pluspunten

Service perfect! Product was niet in mijn bestelde maat aanwezig maar droegen een prima oplossing aan!

geen

Pluspunten

Ik had een bikini besteld die qua kleur en pasvorm toch tegen bleek te vallen. Afhandeling van retourneren (reactie op mail, bevestiging van ontvangst en terugtrekken betaling via AfterPay) waren perfect en snel verzorgd. Gewoon goeie service.

Pluspunten

goede communicatie en nette aflevering

geen

Pluspunten

Mooie gunstige en uitgebreide collectie. Snelle en keurige levering. En achteraf betalen vind ik ook een pré.

Pluspunten

Groot assortiment. Veel keus van het merk PrimaDonna. Gemakkelijk en snel online bestellen. Netjes geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk overzichtbaar site, bestelling proces loopt goed

Vooraadig en niet vooraadig zijn niet duidelijk op site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten.

Levering was te laat. Zal wel door de vakantieperiode komen

Pluspunten

ik had even nagebeld ivm bevestiging van mijn bestelling. werd zeer netjes en correct te woord gestaan en kreeg meteen de bevestiging toegestuurd. ook kwam het pakketje snel en correct aan

zie hiernaast

Brouwersgracht 232