Pluspunten

Snel en goede offertes

Bedrijven zijn vaak niet echt in de buurd. Toch wel 10 of 20 km rijden.

Pluspunten

Vriendelijke bejegening, netjes werk afgeleverd, ook even een paar andere puntjes meegenomen, keurige leenauto (nait smoken) en ruim binnen de afgesproken tijd klaar en tot slot nog een potje pepermunt voor de terugreis. En dit alles voor een alleszins redelijke prijs.

Pluspunten

Snel, prima verhaal, makkelijk met internetapplicatie te werken

Pluspunten

Goede service en offerte. Aanbevolen bedrijf Carmakeover te Margraten heeft klantvriendelijk personeel en goede service, gratis vervangend vervoer beschikbaar.

Ga zo door, top!

Pluspunten

Goede site eenvoudig in te vullen Snelle reactie Diverse offertes, goed te vergelijken. Prima afwikkeling

Pluspunten

Netjes nabellen en goed informeren voordat beslissing genomen moet worden.

Pluspunten

Heel beleefd en direct,vind je niet meer gauw.alles ok

Kan ik niet jndenken

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very efficient results after placing my request online. Really liked talking to Johan who contacted me to remind me to check my offers and pick one. Very positive experience so far. Hope that also the garrage performs such excellent work on my car. Will be recommending it to friends. Th

Suggestions

Ask for this review after the service has been performed by the garage which offer I took.

Pluspunten

Goede service. Schade-eis vakbekwaam en vakkundig verholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gratis leen auto en poetsbeurt maken het geheel helemaal kompleet.

Pluspunten

Was de eerste keer dat ik er gebruik van maak , en verbaasde me van de snelle en super goede servies en hulp aan de telefoon SUPER

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voordat ik Fixico heb ingeschakeld heb ik van hetzelfde autobedrijf waar ik eerder een offerte heb gevraagd een veel hoger bedrag gekregen. Dus het is zeker de moeite waard!

Pluspunten

Maken het eenvoudig om meerdere offertes te vergelijken en een indicatie te krijgen van wat een realistische prijs is voor een reparatie. Het scheelt je tijd omdat je niet een X-aantal schadeherstellers hoeft af te lopen om een prijsindicatie te krijgen.

Pluspunten

De schade is zeer professioneel behandeld. Ontzettend tevreden met het resultaat en de vriendelijkheid van de eigenaar. Een gemeende felicitatie. Zodra ik weer in de buurt ben trakteer ik medewerkers op een vlaai.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het beoordelingsformulier werd al toegestuurd voordat de reparatie was uitgevoerd.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven. Vlotte service.

Pluspunten

heel goed en zeker een eerlijk bedrijf

?

Pluspunten

Mooi product om snel een scherpe offerte te krijgen en werkzaamheden vervolgens snel uit te voeren

Pluspunten

Alles; meer in het bijzonder: service, snel en professioneel handelen.

Ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Top geregeld!

Pluspunten

Snelle reactie en actie!

Eerste keer aanvraag van offerte liep traag en weinig aanbod in vakantieperiode. Daarna opnieuw aanvraag gedaan en supersnel geholpen

Pluspunten

Snelle service!

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam