Pluspunten

Goede manier om snel en gemakkelijk offertes te krijgen

Pluspunten

Snel, flexibel

ga vooral zo door!

Pluspunten

- Gemakkelijk meerdere offertes van diverse schaderherstellers. Makkelijker dan het zelf op te vragen. De uiteindelijk gekozen schadehersteller was een stuk goedkoper en had niet op mijn eigen shortlist gestaan. - De website en de stappen die je moet doorlopen spreken heel erg voor zich. - Goede (beetje te goed) opvolging van je aanvraag.

- De opvolging van je aanvraag is heel goed, maar soms lastig te volgen. Je krijgt wel HEEL veel mailtjes, van elke offerte een mail. Ik vind 1 update mailtje aan het eind van dag 1, aan het eind van dag 2, etcetera voldoende. Met daarin dat het aantal offertes. - Ook was de opvolging een beetje te pusherig; ik had bij het eerste telefoontje duidelijk aangegeven dat ik weinig tijd had gehad nog naar de offertes te kijken omdat ik ineens met zieke kinderen zat. En dat ik de volgende avond ging kijken samen met mijn man. In de tussentijd komt er nog een offerte bij en jullie bellen weer. Terwijl ik ook een mail kreeg van die offerte. Mij een beetje teveel van het goede.

Pluspunten

Prima ook goed te woord gestaan bij telefonisch contact . Direct geholpen

Geen suggesties tevreden

Pluspunten

zeer correcte afhandeling

Pluspunten

Top service, goede kwaliteit, flexibel en vriendelijk. Het is het laatste wat je wil hen weerzien

Pluspunten

Snelle reactie. Telefonisch toegelicht

Misschien even wat meer ruimte geven om er over na te denken.

Pluspunten

Prima service, geeft snel overzicht van aanbieders en een hele goede gevonden: Rijnsoever in Soest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk offertes krijgen

Op fixico ingevulde adres gegevens waren niet bekend bij schade hersteller. Bij mijn auto was het mij niet duidelijk of de kleur wit metallic is of niet. Dit is van belang voor de prijs van het spuiten. Bij de offerte zou dit wel bekend moeten zijn en meegenomen worden.

Pluspunten

Ik had van dit bedrijf nog nooit gehoord. Je hebt keuzes uit diverse offertes. verder regelen ze alles .Een al al lof.

Pluspunten

Snel en makkelijk geholpen.

Pluspunten

Goed geholpen. Perfecte service.

Pluspunten

Vlotte afhandeling

Zorg dat een persoon contact houdt.

Pluspunten

Snelle service en correcte manier opgevolgd door Sietse

Pluspunten

Gemakkelijk en snel offerte kunnen aanvragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fixico beloofd 3 offertes binnen 24 uur om te vergelijken. In mijn geval kreeg ik slechts één offerte en na ongeveer 5 dagen een tweede offerte. Toen snel beslissen anders vervallen de offertes?? Verder prima behandeld.

Pluspunten

Aan de telefoon zeer behulpzaam en werden er heel snel een aantal offertes opgestuurd.

Via de mail duurde het lang voordat ik offertes kreeg. Maar toen ik belde, werd dit meteen geregeld.

Pluspunten

I believe Fixico sends all the proposals themselves, which means that first they send the high price proposal and then a lower one, which is not what I had expected though. However in the end, it worked out good for me. my car is well repaired, and no concerns on that part.

Price could have been a bit better for the damage repair. Also transparency in the process of quotations :)

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam