Pluspunten

Uiteindelijk dankzij Fixico een goed schadeherstelbedrijf gevonden. Door diverse offertes ook veel geld weten te besparen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Autoschade was in 24 uur gemaakt, kreeg een nette leen auto mee.

Commicatie. Had vrijdag gebeld om te vragen of de auto later gebracht kon worden omdat dit tijdstip niet haalbaar was voor mij. Werd de dag zelf vroeg gebeld met de vraag of ik nog kwam.. Schade is keurig gemaakt maar had gelezen dat de auto ook gewassen zou worden, dit is bij mijn auto niet gebeurd. Ook heeft er iemand aan de radio gezeten want die die stoort ontzettend nu en deed dit voorheen niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle reactie op verzoek offerte

Neem pas contact op als de vier offertes binnen zijn lijkt nu of je in een bepaalde richting word geadviseerd .

Pluspunten

Goede service, klantgericht, klantvriendelijk, duidelijk & overzichtelijk

Offertes nog kunnen inkijken nadat een offerte een order is geworden Overzicht kunnen blijven houden en dus inkijken

Pluspunten

Belletje na is erg prettig, goed overleg, duidelijke site en uiteraard veel goedkoper mijn schade hersteld

Pluspunten

- goeie service - gratis - snel - sociale medewerkers Echt een top bedrijf!!

Pluspunten

Snel en goede service

Pluspunten

Transparant in wat ze doen, vriendelijk, goede service, denken met je mee, leveren goed werk af en vragen zeker niet de hoofdprijs.

Pluspunten

Handig , snel en accuraat .

Pluspunten

goed en snel geregeld en zeer goed gecommuniceerd.

Pluspunten

Wat een uitkomst. Niet zelf hoeven zoeken naar bedrijven in je regio en vervolgens offertes hoeven opvragen. Ik vertel het door!

Geen.

Pluspunten

Snel reactie

Geen idee

Pluspunten

Zeer vriendelijke jongeman heeft mij geholpen aan de telefoon, deed uiterst zijn best om de beste schadehersteller te vinden. Ook kreeg ik erg fijn een mail met een update over de status van mijn opdracht. Super!

Pluspunten

Goed systeem, platform etc. Snel contact, behulpzaam en meedenkend.

App opent soms niet.

Pluspunten

Correct nabellen bij elke stap.

Ik kreeg aanbiedingen met verschillende prijzen en een mailtje waarin gesproken werd over steeds dezelfde prijs. Dat klopte niet met elkaar.

Pluspunten

Prima, vrijdagsofferte aangevraagd. Maandags 3 offertes binnen met daarbij nog goed advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt van vier bedrijven offertes waardoor je een goed overzicht hebt van de werkelijke kosten. Het werkt concurrerend.

Afspraak bij Carglass niet doorgekomen. Prijsafspraak bij Carglass niet na gekomen. Inplaats van € 139,00 werd het € 339,00. Heb de reparatie geweigerd. Na contact met Fixio is dit alles door een misverstand ontstaan. Ik had n.l. een eerdere offerte van Carglass voor €329,00. Deze vond ik te duur en ben daarna via Fixio offertes aan gaan vragen en toen kwam Carglass met een offerte van € 139,00.

Pluspunten

Goede service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle serviceverlening meerdere vergelijkbare offertes telefonische hulpvaardigheid

betere communicatie met klant (niet direct mail boete sturen in geval van eigen fouten) betere afstemming met schadehersteller (vervangend vervoer stond klaar terwijl dit niet was afgesproken)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

schade zeer netjes afgewikkeld tegen scherpe prijs en binnen de afgesproken tijd (1 dag)

schade/aanmelding was in eerste instantie niet aangemeld en/of niet te vinden toen ik belde om te melden dat ik de auto iets later zou brengen.

Pluspunten

Goed overzicht van hun diensten, snelle service, makkelijk te gebruiken

Pluspunten

- Klant- en oplossingsgericht - Goed bereikbaar - Medewerkers zetten echt de extra stap voor de klant - App werkt simpel en intuitief

Ik was enigszins verbaasd dat ik na 24 uur slechts 1 (hoge) offerte had. Gebeld en meteen goed opgepakt

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam