Pluspunten

Snelle vriendelijke afwikkeling van de de vraag en follow up !

Pluspunten

perfect gemaakt (moeilijke lak-parelmoer) volgens afspraak - zonder vertraging en goede service en communicatie! Aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijn dat ne zelf niet iedereen hoeft af te bellen. er zouden 17 aanbieders zijn echter maar 3 offertes gekregen.

niet te snel bellen na het versturen van de offertes. ik had nog geen tijd ze door te lezen na het versturen en kreeg al direct telefoon.

Pluspunten

Prijs en kwaliteit

Pluspunten

Niet duur, goed werk

Pluspunten

Snelle reactie duidelijke werkwijze

Pluspunten

Denkt mee. Prima service! Snel een goede offerte gekregen.

Pluspunten

Ik had 3 offertes binnen een dag Werd netjes gebeld en geholpen om de afspraak te maken

Geen, werkt prima

Pluspunten

Transparant, gemakkelijk en tijdsbesparend. En uiteindelijk ook nog goedkoper dan wanneer je zelf op zoek gaat naar een schadehersteller. Ook goed benaderbaar bij vragen over de offertes.

Pluspunten

De snelheid waarmee de servicepunten worden gezocht. Het zeer plezierige persoonlijk contact om te control eten of alles gesmeerd verloopt. Service met een hoofdletter S.

Geen. Doorgaan op de Ingeslagen weg.

Pluspunten

Sander en Gabriel waren erg vriendelijk en hebben mij uitstekend geholpen. Deze mensen moet je zien te behouden.

Pluspunten

Perfect ik ben zeer tevreden goede service, supermooi de schade herstelt in een twee dagen tijd voor een zeer redelijke prijs

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld ook bij aanpassingen vanuit de spuiter

Pluspunten

Alles ging heel soepel en de service was uitmuntend.

Pluspunten

Proces spreekt voor zich, heldere communicatie en fijne begeleiding. En het leverde me inderdaad meerdere offertes die me meer inzicht gaven over mijn schade en met oplossing gemoeide kosten. Twee daarvan waren van voor mij onbekende aanbieders uit de buurt die significant goedkoper waren dan mijn reguliere reparateur.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De iOS app is onstabiel, crasht heel vaak. Niet goed bereikbaar zeker in het weekend. In het weekend wordt de telefoon opgenomen die heel onprofessioneel overkomt en je niet serieus neemt. Deze persoon kan niet in je dossier kijken en beloofd dat iemand gaat terug bellen, wat niet gebeurd. De volgende keer geen Fixico meer, er zijn genoeg concurrenten.

Pluspunten

Te opdringerig en niet bij de les

Pluspunten

snelle actie

Pluspunten

Snelle reactie en actie

Pluspunten

Vriendelijk en persoonlijk contact. Helpen bij het maken van de juiste keuze uit offertes. Scherpe offertes door het concept.

Pluspunten

Het is zeer makkelijk je schade op te geven, ik had ook binnen 24 uur een offerte in de bus, prima !

Wellicht iets meer offerte aanbieders

Aan hun afspraken houden

Pluspunten

alerte mensen, meedenken. Gaven zelf aan de eerste offertes ook hoog te vinden en op zoek naar betere aanbiedingen (pro-actief)

Betrokkenen bij Fixico zouden wel wat meer onderling moeten afstemmen. Heb meerdere personen aan de telefoon gehad. 1 Account manager per klant lijkt me raadzaam

Pluspunten

Snelle en correcte service. Vriendelijk personeel

Op dit moment niet

Weteringschans 85