Pluspunten

Snelle en correcte service. Goed en eerlijk advies.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Interesse in de klant. Serieuze beoordeling van de schade Schade vakkundig gerepareerd

Pluspunten

Tot nu toe tevreden en goed geholpen door de klantenservice. Goed bod gehad om de auto te herstellen.

Pluspunten

Snel en transparant. Ze zitten kort op de bal en er valt wat te kiezen.

Pluspunten

Snel 4 offertes ontvangen

Vooralsnog geen

Pluspunten

Snelle reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb geen bevestigingsemail van de afspraak voor schadeherstel gekregen. Toen ik hiervoor heb gebeld zou de mail nog een keer verstuurd worden. Dit was een IT-probleemwerd gemeld. Ik heb uiteindelijk nooit een email gekregen. Ik moet nu maar hopen of de afspraak doorgaat. Heel erg onprofessioneel.

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig. Binnen no time wisten ze het deukje zonder spuiten uit te deuken. Kwamen afspraken goed na en hebben lekkere koffie. Ik hoop er niet vaker gebruik van te hoeven maken, maar indien nodig kom ik zeker terug. :-)

Pluspunten

Prettige persoonlijke service. Goed geholpen voor een goede prijs.

Na 10 seconde op de website had ik mijn eerste berichtje in de chat al binnen. Dat vind ik niet prettig. Voelt alsof ik gelijk wat "moet"

Pluspunten

goede site voor prijsvergelijking auto schade mijn auto is nu netjes gemaakt voor een goede prijs

geen

Pluspunten

Prima service, bellen je persoonlijk op voor het maken van een afspraak en geven je eerlijk advies

De software nog niet stabiel, echter bij telefonisch contact direct opgelost.

Pluspunten

Glasheldere site: zeer overzichtelijk en 'gebruikersvriendelijk'. Werkt snel met heel begrijpelijke aanwijzingen en uitleg. Het bedrijf dat ik via Fixico heb gevonden bleek uitstekend.

Pluspunten

makkelijke manier om meerdere offertes te krijgen. omdat ik aan de grens woon, heb ik de schade in Duitsland laten maken bij het terug bellen de Duitse fixico aan de lijn. toe ze merkte dat in Nederlander was. kreeg ik gelijk een Nederlands sprekende medewerker aan de lijn. ik ben tevreden over de service

Pluspunten

Correcte afhandeling van de aanvraag met een reminder voor de datum van uitvoering.

Aan de aanvrager om een terugkoppeling verzoeken inzake het bedrijf dat de schade heeft hersteld.

Pluspunten

Geweldige service!!!!!!!

Pluspunten

ZEER GOED

GEEN AANMERKINGEN

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie verloopt snel en is duidelijk over wat er gaat gebeuren.

Wij zouden 3 offertes ontvangen maar hebben er uiteindelijk maar 2 gekregen.

Pluspunten

Via google kwam ik uit bij Fixico. Ik heb hun vervolgens mijn wensenlijstje met foto's toegestuurd. De volgende dag had ik al 3 offertes waaruit ik een keuze kon maken. Ik zat nog wat te twijfelen vanwege de prijs. Fixico heeft hierop telefonisch contact met mij gezocht en ik heb mijn twijfels kunnen toelichten. Wederom een aantal offertes ontvangen en al vrij snel de knoop doorgehakt. Op dit moment is een bedrijf via Fixico voor mij aan de slag en ik heb er een goed gevoel bij. Voor mij is Fixico een prima vraagbaak geweest.

Ik kan op dit moment even geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

gemakkelijk thuis te regelen snel een overzicht van schadeherstellers met prijsopgave het is gratis

nvt

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en een snelle correcte lakreparatie!

Pluspunten

fijne hands-on service

Pluspunten

Erg tevreden tot dusver; auto moet nog gerepareerd

Pluspunten

Werkt perfect Normaal zou ik wel n dag kwijt zijn om diverse schade bedrijven af te rijden voor n offerte....ditvwerkt echt perfect....je kiest voor de beste expertise en je kan de prijs metvelkaar vergelijken....perfect

Nvt

Weteringschans 85