Pluspunten

Snel Helder Bellen op om mee te denken

Evaluatie wat vroeg

Pluspunten

Ik ben heel goed geholpen, er is vriendelijk contact met mij opgenomen over een afspraak. Allemaal snel geregeld.

Pluspunten

Ruïne keuze door goed aanbod. Betrokken hersteller wist wat de klant wilde.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, prima herstelling tegen redelijke prijs

Via Fixico werd aangegeven dat er geen vervangende auto mogelijk is maar daf bleek wel het geval. Is iets meer werk (telefoontje), maar wel comfortabel voor de klant.

Pluspunten

Snel een afspraak gemaakt bij een garage waar ik anders nooit zou zijn terechtgekomen, alles is verder prima verlopen bij het garagebedrijf, de auto ziet er weer mooi uit.

Ik kreeg een herinnering dat ik een afspraak had op woensdag 15 maart maar die afspraak had ik op 13 maart, ik denk dat daar iets niet goed is gegaan.

Pluspunten

Werkt super handig. Ook na plaatsing van de schade op hun initiatief telefonisch contact gehad met uitleg over de offertes. Afspraak gemaakt met schade hersteller en schade gerepareerd. Top!

Pluspunten

komt afspraken na en levert een keurig herstelde en opgepoetste auto af

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, kloppende offertes Goede service

Pluspunten

zeer snel met aanbiedingen, zeer vriendelijke en meedenkend

geen

Pluspunten

Vriendelijk, follow up via telefoon, reparatie binnen opgegeven tijd en in overeenstemming​ met de prijsopgave uitgevoerd. Ophaalservice ongevraagd en kosteloos aangeboden door schadehersteller.

Fixico heeft de afspraak niet doorgegeven, communicatie tussen schadehersteller en fixico kan dus beter.

Jullie vragen om een afstand in te vullen en vervolgens ontvang je 3 vd 5 offertes buiten de indicatie.

Pluspunten

- Er wordt contact met mij gezocht, het enige wat ik heb gedaan is foto's uploaden van mijn schade en afwachten tot bedrijven reageren. - Fixico dient als tussenpersoon tussen klant en schadeherstelbedrijf, hierdoor hoef ik niet nog een extra stap te zetten en kan de afspraak direct worden ingepland - Ontzettend aardige, klantvriendelijke en behulpzame man aan de telefoon gehad.

Ik heb niks aan te merken op de werkwijze van fixico, als alle medewerkers met hun klanten omgaan zoals er met mij is omgegaan, dan hoeft er precies niks verbeterd te worden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen gezeur, direct offertes van schadeherstellers gekregen. Na een week een herinnering.

Moet nog even afwachten tot mijn auto is hersteld, kan dan een beoordeling geven over de schadehersteller die is aanbevolen.

Pluspunten

Een leuke app, krijg je meerdere offertes waar je het beste kunt uitkiezen. Twee maal gebruik van gemaakt.

Pluspunten

Goede manier om offertes te vergelijken en dat kan behoorlijk schelen heb ik gemerkt (in mijn geval ongeveer de helft van de prijs en prima afgehandeld door het geselecteerde herstelbedrijf).

Fixico 'bemiddelt' als het ware en in mijn geval is slechts één offerte doorgestuurd (werd wel netjes uitgelegd waarom). Wat mij betreft hadden de eerstvolgende qua prijs ook doorgezet mogen worden, al was het alleen voor de vorm/beeldvorming.

Pluspunten

Super bedrijf

Pluspunten

Netjes 4 offertes per mail gekregen om mijn schade te laten herstellen. Prijzen lagen dicht bij elkaar met 1 uitschieter. Ben telefonisch benaderd of ik al de gelegenheid had om de offertes in te zien. Gaven goed uitleg en waarom de ene offerte zo hoog was. Aan de hand van deze uitleg een keuze gemaakt en een afspraak in gepland. Dit werd door de medewerker verzorgt en per mail bevestigd. Ik ben tevreden

Probeer met meer schadeherstellers in de omgeving zaken te doen. Nu moet ik een stukje er voor rijden. Is niet erg maar het kan in mijn beleving iets dichter bij. In mijn omgeving zijn schadeherstellers volop aanwezig.

Pluspunten

Op donderdagavond door middel van een paar muisklikken en wat foto's toevoegen, mijn autoschade aangemeld. Op vrijdagochtend al 4 offertes in de mail ontvangen, waarvan de goedkoopste de helft kostte van de offerte van mijn merkdealer. Via de offertes konden ook reviews van de verschillende schadebedrijven worden bekeken, waardoor ik met vertrouwen een bedrijf koos. Ik hoefde niet eens zelf een afspraak met het schadebedrijf te maken, want vrijdagmiddag werd ik al door Fixico gebeld of alles naar wens was, waarna Fixico ook de afspraak met het schadebedrijf maakte. Kortom: Fixico zorgt voor interessante offertes en ontzorgt je als klant. Erg fijn!

Pluspunten

Hele goede service, snelle reacties, uitvoerige reacties, adequate reacties

Pluspunten

Prima service goeie snelle offertes helemaal top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Willem heeft snel gereageerd op mijn schademelding en ik had ook vlot vijf offertes binnen.

Telefonisch vond ik Willem agressief en gaf mij het gevoel dat ik wel heel snel moest kiezen. Ik heb bewust even een paar dagen de tijd genomen om de offertes te overleggen en afgesproken dat ik later in de week teruggebeld zou worden. Dit is vervolgens niet nagekomen waarop ik zelf de afspraak bij een schadeherstelbedrijf heb ingepland. Daarna ben ik wel gebeld door een medewerker van Fixico.

Geen, ga zo door!

Weteringschans 85