Pluspunten

Handig app, snel en makkelijk.

De website werkt niet altijd naar behoren. De offerte kon ik pas na diverse malen aanklikken openen en het maken van een afspraak deed het niet goed (verkeerde datum kon niet worden aangepast). Daarvoor moest weer worden gebeld naar fixico.

Pluspunten

Prima prijs en snelle offertes!

Pluspunten

snelle service, communicatie is heel duidelijk en goed

Pluspunten

Snelle afhandeling, duidelijk info bij persoonlijk contact.

Nog geen eerdere ervaring, is de eerste keer schadeafhandeling via Fixico

Pluspunten

Het is super gemaakt echt een pro

Pluspunten

Goede klantenservice (Men denkt met je mee) Behulpzaam Snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede behandeling , snelle service

geen

Pluspunten

Snel meerdere offertes ontvangen. Tussen de 125 en 425 euro lager dan ik zelf had opgevraagd bij diverse bedrijven. Uiteindelijk met een bedrijf dat in de buurt zat in zee gegaan, hoewel dit iets duurder was scheelt het een hoop gedoe.

Pluspunten

zowel telefonisch als per mail kontakt gehad. Ontving 4 offertes voor autoschadeherstel

Het naderhand alsnog kunnen uploaden van een foto van de schade waarop de precieze omvang staat omcirkeld zodat de schadehersteller zijn beoordeling optimaal kan baseren op de juiste informatie.

Pluspunten

Snel offertes ontvangen waaronder 1 juiste. Goed werkend systeem via internet.

Pluspunten

Super service! Enige wat je zelf hoeft te doen is de auto afleveren voorderest wordt alles geregeld.

Pluspunten

top service and erg pro actief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelheid - Duidelijkheid - Prijs - Communicatie

- Er hadden meer aanbieders kunnen reageren (ik had er maar 2)

Pluspunten

Snel goede offertes. En afspraak snel geregeld.

Kan ik zo niet bedenken

Pluspunten

Snel en goede service

Geen. Ik beveel iedereen aan hier zijn onderhoud te laten doen.

Pluspunten

Is goed geregeld. Snelle goede service.

minder vaak bellen

Pluspunten

Fixico neemt je de moeite uit handen om zelf offertes bij diverse schadeherstellers op te vragen. Komt er bij dat vele herstellers toch zelf de auto eerst willen zien terwijl je nu alleen de foto's op hoeft te sturen. Klantvriendelijke en persoonlijke service met telefonisch contact.

Op dit moment wordt alleen samengewerkt met FOCWA aangesloten schadeherstellers. Wellicht kunnen niet aangesloten bedrijven goedkoper zijn? Zou goed zijn om ook daarmee samen te werken met de duidelijke vermelding op de site dat die bedrijven niet aangesloten zijn bij deze overkoepelende organisatie. Het aantal offertes aftoppen bij 3 of 4 is volgens mij niet goed: hoe meer hoe beter toch?

Pluspunten

Snelle afhandeling, niet te opdringerig gewoon goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie om het op te lossen, maar is niet of gedeeltelijk gelukt en gewoon moeten betalen.

Een no cure no pay met dit soort kleine reparaties

Pluspunten

Via Fixico een aantal offertes gehad met uitenlopende prijzen. Persoonlijk vond ik voor die schade die ik had de offertes wat aan de prijs. Fixico heeft voor mij een vrijblijvende offerte geregeld en ben vervolgens bij dit bedrijf langs gegaan en daar de schade laten nakijken. De aardige man reed de auto gelijk naar binnen en heeft de krassen wat opgevuld en de plek gepoetst. Ziet er weer prima uit. Vervolgens vroeg ik wat het kost, kreeg een glimlach en een schouderklopje en mocht verder rijden. Dus niets betaald. Kijk dit is pas service. Er zijn er maar weinig mensen die zo zijn en dit moet je koesteren, goud waard. Dus voor dit bedrijf een A+++ en kan het iedereen aanraden. Trouwens, ook een dikke plus voor Fixico die het op deze manier heeft geregeld. Top!

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam