Pluspunten

super dat er zo'n website bestaat scheelt heel veel werk met uitzoeken. je hebt binnen 48 uur (weekend) 3 a 4 offertes binnen. en je kunt persoonlijk contact op nemen via de chat super handig.

ik heb 2 verbeter puntjes. 1. zodra de offertes binnen zijn zet de naam van het bedrijf bij de offertes (sommige mensen hechten daar waarde aan) 2. tijdens het kijken werd ik persoonlijk benaderd door 2 verschillende adviseurs met de zelfde vraag en een dag later werd ik gebeld door de 3e adviseur hier hou ik persoonlijk niet van ik wil ongestoord even kunnen kijken/ nadenken wat voor mij de beste keuze is .

Pluspunten

Zeer prettige werkwijze. Gemakkelijke communicatie via chat en nagebeld om afspraak te maken. Betrokken bij het hele proces. Uiteindelijk prima prijs gekregen door het goede vergelijk.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig om snel een inschatting te maken van de schadeherstelkosten. Wat een mistige sector, die schadeherstelbedrijven. Op basis van dezelfde foto's 6 offertes uiteenlopend van 475 tot 1750 euro. Wie verliest hier geld, wie verdient hier geld?

Snel offertes oke, maar iets minder snel aan de telefoon om te scoren is nog beter. En wat de mist over de sector betreft: de schade is netjes hersteld, maar ik blijf met een gevoel achter, dat er bij dit soort schades in doornsnee teveel wordt betaald.

Pluspunten

korte lijnen

nee

Pluspunten

Perfecte afwerking Alle beloftes uitgevoerd Houden zich aan de afspraak Keurig geregeld

Pluspunten

Fixico heeft een mooi concept, een handige site en werkt zeer pro-actief.

Enige nadeel was dat de app niet synchroon werd met de site.

Pluspunten

Ontzettend behulpzame medewerkers die uw schades geheel ontzorgen!

Pluspunten

Zeer snel, goede concurrerende offertes verzameld

Pluspunten

Snel, zeer vriendelijk en meedenkend. Een offerte gevonden met een half van de prijs!

Niet gevonden.

Pluspunten

Het concept van Fixico is prima, anders moet ik zelf diverse plaatwerkerijen/spuiterijen benaderen om een offerte uit te brengen. Na dat ik akkoord gegeven heb voor herstel was datum per omgaande ook bekend. Nu het resultaat van het herstel nog afwachten.

Pluspunten

snel 3 offertes gekregen, scherpe prijzen goede info zowel door Chat als telefoon Regelen van afspraak bij het gekozen bedrijf

ga zo door

Pluspunten

zeer snel en makkelijk contact. . met als resultaat een zeer aantrekkelijke aanbieding bij een vakkundig bedrijf.

geen

Pluspunten

Snel alles geregeld

Pluspunten

vriendelijk, vakkennis, redelijke prijzen, herinnering voor afspraak mailen

nvt

Pluspunten

Zeer vriendelijk! Ze staan klaar als je problemen hebt.

Pluspunten

Netjes snel en correct

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, denken mee, adviseren je, zeker een aanrader, ik zal zeker vaker gebruik maken van jullie diensten. Top bedrijf !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gezellige mensen en volgens mij leveren ze goed werk!

Misschien is de vervangende auto aan vervanging toe

Pluspunten

Snelheid en afhandeling is uitstekend

Ga zo door!

Pluspunten

Snelheid en afhandeling is uitstekend

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle reactie op de aanvraag Offertes van bedrijven dichtbij de gewenste locatie Deskundige uitvoering van de schade door klantvriendelijk bedrijf Prijsvriendelijke offertes Uitvoering van reparatie binnen enkele dagen

Geef de klant de tijd om de offertes te beoordelen en klim minder snel in de telefoon

Pluspunten

Ze zoeken duidelijk voor je uit wat de beste optie is.

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam