Pluspunten

Toen ik slechts twee offertes had ontvangen werd ik persoonlijk benaderd Door een medewerker. Deze regelde binnen 10 minuten een nieuwe offerte voor een zeer gunstige prijs. Wat een service!

Pluspunten

na telefonisch contact heeft Fixico diverse schadeherstellers benaderd en is met een zeer scherpe offerte gekomen. Schadebdeijf heeft het vervolgens top gerepareerd!

Pluspunten

Perfecte service en bereikbaarheid. Glasheldere afspraken.

Pluspunten

Vernieuwend concept, je vraagt zo makkelijk een offerte aan voor een kleine schade om te weten wat iets kost om het te laten maken.

Ik zou een leenscooter krijgen, toegezegd door Fixico en door schadeherstelbedrijf. Deze stond echter niet gereed. Jammer. Zo moest ik snel nog iemand bellen om me op te halen. Ter compensatie (na klachtenmelding) kreeg ik 2 wasbeurten aangeboden van schadebedrijf.

Pluspunten

Snelle offerte en alles verder goed geregeld.

Pluspunten

Goede service, verschillende keren per e-mail en telefoon contact gehad. Medewerkers van Fixico hebben er alles aan gedaan om mij goed te helpen.

De site geeft niet in een oogopslag aan op welke dagen een schadebedrijf als optie geeft om een afspraak te maken, dat zie je pas als je doorklikt. Ook had ik geen duidelijke tijd afgesproken dus dat zorgde voor wat verwarring. Als die twee punten duidelijker op de website worden weergegeven dan verhelderd dat het proces.

Pluspunten

Goede afhandeling. Goede afstemming, zowel schriftelijk als telefonisch

Nvt

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk.

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle reacties Vriendelijke benadering per email en telefonisch. Ben zeer tevreden. Heb over twee weken een afspraak bij een bedrijf in de buurt om de schade te herstellen. Hoop dat dit ook naar tevredenheid wordt gedaan

Heb tot nu toe geen verbeterpunten. Alles prima.

Pluspunten

Geweldige service! Had schaafschade aan zijkant en had dure offertes gehad a 700 euro. Bij dit bedrijf stelde men dat het wellicht voor 100 euro uitgepoetst kon worden. Na telefoontje direct langsgereden en werd direct geholpen. Na 5 minuten was er niks meer te zien van de schaafschade en zijn zelfs als extra service de krasjes bij de achterbak weggepoetst. Kosten? Geen 100 euro, maar na contact tussen eigenaar en Fixico slechts 40 euro! GEWELDIG en dit is pas KLANT IS KONING!

Niets!

Pluspunten

De werkspot voor autoherstel! Werkt super en vééél goedkoper dan de hersteller om de hoek!

Pluspunten

Mooi snel gehandeld en geregeld.

Pluspunten

Resultaat ziet er goed uit. Aardig personeel.

Afspraak was eerst niet goed gegaan, daardoor een week later de reparatie uitgevoerd.

Pluspunten

Snel goede kwaliteit en prijs verhouding

Iets strakker afleveren

Pluspunten

Eeenvoudig, spoedig en heel nuttig; kan je een hoop geld besparen.

Pluspunten

Snelle service en erg handig

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Na bij fixico de opdracht bevestigd te hebben keurig door dit bedrijf gebeld om afspraak te bevestigen. Ook bij halen en brengen netjes te woord gestaan. Reparatie is prima uitgevoerd.

Verbeterpunten voor communicatie tussen fixico en bedrijf :-) : - fixico had, zo is mij gemeld, afgesproken dat reparatie in één dag kan. Bedrijf geeft later aan toch twee dagen nodig te hebben. - door fixico is een leenauto voor mij gereserveerd. Heb ik niet met ze afgesproken, en is ook niet nodig (bushalte vlakbij RMT-autoschade).

Pluspunten

Superhandig systeem voor het vergelijken van offertes!!

Pluspunten

Positief ervaren, en dus een aanrader. Dit bedrijf zijn 2 vriendelijke hardwerkende broers die hun vak nog verstaan. De achterklep van mijn Peugeot kon gewoon worden uitgedeukt i.p.v. worden vervangen. Netjes gespoten, je ziet er niets meer van, en dat voor een zeer scherpe prijs.

Pluspunten

Fantastische telefonische support, zeer pro-actief en met je meedenkend. Leggen goed uit wat er tijdens de reparatie met de auto gedaan wordt. Tot nu toe erg tevreden, auto gaat morgen naar reparateur. Bedankt voor de bemiddeling Fixico!

Pluspunten

Makkelijk in gebruik en alles gaat zoals hoort

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam