Pluspunten

App werkt eenvoudig, zijn zeer proactief en offertes komen snel binnen.

ze bellen je echt heel vaak na. op het irritante af. max is 3 offertes, maar ik zou er best wel 5 hebben gehad. Misschien was er eentje nog goedkoper.

Pluspunten

geode en snelle informatie en alles wordt ook nog even telefonisch bevestigd; reparatie is netjes en tegen de afgesproken prijs en tijd uitgevoerd,

Pluspunten

Snel geholpen. Goed contact met een van de medewerkers. Scherpe prijs is gerealiseerd.

Pluspunten

Vriendelijk, cordaat, snel, efficient en mooi werk geleverd!

Pluspunten

zeer klantvriendelijk + servicegericht

Pluspunten

Uitstekend geholpen

Pluspunten

Voor mooie prijs goede kwaliteit herstel en vriendelijk

Terugkoppeling auto klaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

na het plaatsen wordt er snel contact met je opgenomen

1. agressieve/ongeduldige service. ze bellen je vaak en snel en met verschillende telefoonnumers om te vragen of je al een keuze hebt gemaakt. 2. na herstel is er nog geen contact geweest om te vragen of de werkzaamheden nar wens zijn verlopen. maar dit kan nog komen. 3. bij zou er een originele nieuwe vw bumber worden gemonteerd ter vervanging. de bumber sluit rechtsaachter niet mooi aan. Bijna 1 cm speling. Daarnaast zit de bumber vol met krasjes en putjes. Dit zou je niet verwachten bij een nieuwe bumber die net gespoten is. 4. het bedrijf waar ik uiteindelijk voor koos was volgens fixico heel erg goed en ze hadden er nooit klachten over ontvangen. Later las ik wel dat dat schadeherstelbedrijf in 2016 gestart is. Er werd de suggestie gewerkt dat zal al jaren samenwerken en dat het bedrijf al jarenlang ervaring hebt. 5. auto werd geleverd met een lege brandstoftank. Reden was dat ze de benzinedop niet konden openen. Alsof er geen mobiele telefoon bestaat. Ik ben kritisch. maar voorlopig heb ik niet het idee dat de werkzaamheden zijn gedaan zoals afgesproken en bovendien is het eindresulataat niet naar wens. En daarom kan ik helaas fixico nog niet aanbevelen.

Pluspunten

Open naar de klant denk mee over de beste oplossing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op aanvraag. Correcte en nette behandeling/afhandeling. afspraak werd correct gemaakt.

na de aanvraag en de offertes kreeg ik te maken met een, in mijn beleving, nogal agressieve nazorg. Ik ben diverse keren tel. en via de mail benaderd met de vraag of ik al een keuze kon maken. Ik ervoer dat als wat teveel van het goede.

Pluspunten

Alles perfect zoals al aan gegeven in de offerte goed bedrijf klein maar zeker echte vak mensen

Pluspunten

Uiterst correct.Zeer goede klantenbenadering en controle.

Pluspunten

Snel een goede prijs gekregen om mijn kras te herstellen. Je ziet er nu helenaal niets meer van, perfect!

Pluspunten

Pluspunten

Transparant Makkelijk en overzichtelijk app Klantvriendelijk

De communicatie kan beter. Ben 3 keer gebeld met dezelfde vraag. En de beloofde bevestigingsmail kwam niet binnen. Het toevoegen van meerdere locaties voor schadeherstel. Zodat je bijvoorbeeld in de buurt van je woonplaats en werk kan kijken naar de beste deal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nabellen

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst Snelle afhandeling Goed resultaat Prima service met de gratis vervangende auto

Pluspunten

Als de aanbiedingen niet helemaal loskomen of niet helemaal zijn wat je in gedachte hebt gaat Fixico proactief op zoek naar een aanbieding die bij je opdracht past. Heel fijn!

Pluspunten

Top service. Heel vriendelijk te woord gestaan en houden zich goed aan afspraken. Als ze zeggen dat ze zo terug bellen doen ze dit ook!

Pluspunten

Goede offertes kwa prijs en communicatie m.b.t. afspraak reparatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op een makkelijke manier 4 offertes voor schadeherstel ontvangen

Iets minder telefoontjes om me te manen tot het maken van een afspraak zou fijn zijn.

Pluspunten

Je krijgt snel een bod van bedrijven

Pluspunten

reageren snel en zoeken met je mee naar passende oplossingen. Helemaal goed!!

niets

Weteringschans 85