Pluspunten

Snel persoonlijk en professioneel ook flexibel

Pluspunten

- Gemak - Snelheid - Efficiëntie - Kosten effectieve aanbieding (de ene was de helft van de andere)

- maar 2 offertes ipv 3

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Opletten wat er af gesproken is en dit intern doorgeven.zodat er niet steeds om foto s wordt gevraagd.terwijl de deal rond is

Pluspunten

Perfect behandeld en keurig problemen opgelost

Non

Pluspunten

Medewerker Boris heeft me perfect geholpen met goedkoop een garage zoeken om een schade te repareren. Door hun bespaar ik 400 euro. Top

Pluspunten

Handig, betrouwbaar.

Jammer dat je niet meteen de locatie van het bedrijf kunt zien wanneer je de offertes ontvangt.

Pluspunten

Goede em snelle communicatie

Pluspunten

De schade aan mijn auto perfect herstelt, voor een goede prijs. De auto is ook weer netjes schoon van binnen en van buiten. Keurig aangesproken en behandeld.

Pluspunten

Behulpzaam, vriendelijk, schoon en fraai pand

Pluspunten

Prima service, scherpe prijs, prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle reactie en erg klantvriendelijk

Pluspunten

Makkelijk om offertes te krijgen

Te weinig foto's (3) om schade goed vast te leggen. Weinig en deels slechte feedback wanneer er geen offertes komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Asr autoherstel

Betere communicatie over de afspraak(tijd)

Pluspunten

Afspraken

Nog niets

Pluspunten

helaas was het weer niet goed en ben naar het bedrijf gereden kreeg een leen auto mee en na 2,5 u kon ik mijn auto ophalen was uitstekend gemaakt en iets meer bijgewerkt er was een randje net boven de bumper die hij ook bijgewerkt heeft voor hetzelfde geld dus uitstekend bedrijf goede service

Pluspunten

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Ik kreeg drie offertes, varierend van scherpe 538 tot een fantastische 1700 euro. Ik zou er een eventuele volgend keer weer gebruik van maken.

Ze bellen twee dagen na de eerste offertes en zijn dan nogal pushing opdat je op de offerte ingaat. Natuurlijk is dat hun verdienmodel, maar ik kan me voorstellen dat het mensen afschrikt

Pluspunten

Goed, goedkoop en nog aardige mensen ook! Top!

Pluspunten

Snelle reactie na het plaatsen van mijn schade. In hele korte tijd 4 offertes ontvangen. Goede telefonische opvolging en na mijn besluit welke schadehersteller mijn auto zou opknappen snel en adequaat ingepland. Prima! Enne... De auto is inmiddels perfect hersteld! Dat is misschien nog het belangrijkste. Het resultaat telt!

Pluspunten

Snelle repons, veel contact/overleg of alles is overgekomen en nog vragen zijn. Meedenken.

Pluspunten

snel offertes zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Correct geholpen. Nette nabel actie. Uiteindelijk een prijs die ligt in de lijn der verwachting.

Misschien handig om aan de klant een indicatie te vragen wat hij denkt wat het mag kosten.

Pluspunten

Punctioneel correct en vriendelijk. Goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede duidelijke app. Offertes snel binnen

mogelijkheid om zelf opdracht te verwijderen

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam