Pluspunten

als ik een schade bedrijf kan aan raden is het wel schade bedrijf dudel in zeist...wat een service!!! zeer vriendelijk geholpen ..goede prijs .en zelfs een lampje vervangen binnen de prijs ..waar vind je dit nog en de schade was meer als vakkundig verholpen ...twijfelde zelfs welke kant het ook al weer was :) ..dus als je schade hebt doe het daar.. meer als tevreden

Pluspunten

schade netjes afgewerkt goede communicatie (tijdig) extra deukje gratis gerepareerd ruitenwisser vloeistof gratis bijgevuld netjes gewassen en gepoetst

duurde een dag later dan gepland, maar wel tijdig doorgegeven er moet nog wel wat uitgepoetst worden na inspectie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en heldere site & service

Betrouwbaarheid van de aanbieders (aantal reviews en objectiviteit daarvan).

Pluspunten

Alles snel geregeld

Pluspunten

Snel en vakkundig

Pluspunten

Snel en makkelijk contact.

APP is niet altijd even logisch

Pluspunten

Positief .. Email

Tips. sms-nummer. de telefoon kunnen doven niet horen.

Pluspunten

Simpele en makkelijk toegankelijke app Snelle respons Zeer prettige en duidelijke telefonisch contact, waarin wordt uitgelegd wat de prijsverschillen tussen de verschillende aanbieders inhouden

Pluspunten

Pluspunten

Goed initiatief. Alert met tespons. Het leverde mij een veel scherpere offerte op.

Afspraak maken via de site met het schadebedrijf lukte niet. Gewenste datum viel niet te prikken.

Pluspunten

Ik was een stuk voordeliger uit dankzij Fixico!

Communicatie (telefonische afspraken ook via mail vastleggen)

Pluspunten

Ze maken waar wat ze zeggen. App werkt prima

Ik vind het soms wat listig om via de app naar mijn offertes te komen.

Pluspunten

zeer snelle professionele respons

hoewel alle bedrijven certificatie hebben. zijn er meer en minder 'dodgy' bedrijven betrokken.

Pluspunten

Fixi.co doet wat er van verwacht wordt ze reageren snel en adequaat, ook telefonisch wordt je goed te woord gestaan.

geen

Pluspunten

Fixico heeft een zeer snelle reactie tijd. Savond een order geplaatst en de volgende dag al 3 aanbiedingen en een telefoongesprek om een afspraak te maken.

Pluspunten

Alles netjes afgehandeld! Genoeg flexibiliteit en het heeft me zeker geld gescheeld.

Pluspunten

Super snel en attent

Ik zou niets weten

Pluspunten

Vlotte, vriendelijke service. Gaan meteen aan de slag, regelen vervangend vervoer, checken ophaalafspraak nog eens extra i.v.m. feestdagen. Net een tandje extra, prima ervaring.

In mail m.b.t. afspraak bij garage een duidelijke tijd vermelden, en een routebeschrijving naar de garage zelf.

Pluspunten

Prompt antwoord op de vraag naar offertes. Heldere informatieverschaffing, attente behandeling via telefoon en e-mail. Actieve begeleiding in het maken van een afspraak voor schadeherstel.

De aanbeveling voor één van de aanbieders was iets te zwaar aangezet. Je vermoed dan als klant een oneigenlijk belang van Fixico bij het maken van de keus..

Pluspunten

Keurig geholpen, duidelijke uitleg, kennis van zaken.

Pluspunten

Super snel geregeld tegen een scherp tarief

Pluspunten

Reageren lekker snel

Pluspunten

Nagebeld door een medewerker van Fixico of alles naar wens was geweest, en zorgde proactief voor een goede follow up van mijn schademrlding

Weinig reacties op mijn oproep, terwijl ik een eenvoudige schade meldde. Ik heb de indruk dat er nog meer schadeherstelbedrijven met Fixico in zee zouden moeten gaan want de service is prima

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam