Pluspunten

in eerste instantie werd mijn auto afgewezen, maar toen bij nabellen bleek dat ik serieus van plan was mijn auto te laten herstellen werden specifieke bedrijven voor mijn situatie opgezocht en inmiddels staat mijn auto in de planning voor repatatie

niet standaard van uitgaan dat auto te oud reparatie niet rendabel, maar controle op serieuze klanten is natuurlijk altijd goed

Pluspunten

Snel meerdere offertes. Daarna telefonisch goed advies.

Pluspunten

Aflevering auto, en behandeling van de schade wereklijk perfect werk... Met de schade was elke vorm van hoekje en glooiing er wel uit...en ze hebben het zeer proffessioneel in elkaar gezet....ziet er echt helemaal niets meer van!@

Geen... Knap werk afgeleverd!

Pluspunten

Keurige en vlotte communicatie.

Pluspunten

Ze denken goed met je mee. Plannen een afspraak voor je in.

Minder vaak bellen, was in mijn geval dagelijks.

Pluspunten

Soepele vrijblijvende service, goed en vriendelijke service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

?

wat moet ik een werk doen als IK word aangereden. met een tijdslimiet zelfs. wat een slechte manier om een gedupeerde te helpen. ik woon in santpoort. moet naar limmen of amsterdam. belachelijk. haarlem is dichterbij!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Scherpe prijs

Zeer slechte service van het ingeschakelde autobedrijf. Afspraken die van tevoren gemaakt zijn blijken achteraf niet te gelden met extra kosten tot gevolg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Iets minder opdringerig! Met de afspraak maken werd er druk gezet om het meteen te doen... (lijkt wel provisiewerk) en ook met de beoordeling 2X een mail op de zelfde dag om ren beoordeling in te vullen. Dat mag wel wat minder, verder Prima!

Pluspunten

Snel en goed kan niet anders zeggen

Pluspunten

Schade snel en perfect hersteld.

Pluspunten

Schade perfect hersteld. Goede communicatie en hoewel reparatie in eerste instantie pas in januari mogelijk zou zijn, hebben ze het vrijwel direct bij de plaatsing van de schade op Fixico weten te herstellen. Vakkundig bedrijf!

Bij het langsbrengen van de velg die hersteld moest worden, werd aangegeven dat het waarschijnlijk wel ging lukken dat het dinsdag klaar was. Uiteindelijk was dit donderdag. Tip: als het druk is, geef dan een tijdsspanne aan in plaats van een dag. Verder perfect geholpen!

Pluspunten

snel geholpen en gratis leenauto

Pluspunten

Correct en snel afgehandeld.

Pluspunten

Snelle en goede services.

Iets meer offertes zou mooi zijn.

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijke communicatie.

Onduidelijk is op hoeveel offertes gerekend moet worden. Soms is er sprake van 'meerdere', soms ook van 'minimaal drie'. De laatste keer ontving ik er slechts twee.

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Nette service.niet aandringen als je nog even wilt nadenken

Pluspunten

De medewerker die ik de tweede keer te spreken kreeg, heeft zijn best gedaan om een schadehersteller voor me te vinden en uiteindelijk heb ik een uitstekend bedrijf gevonden dat mijn schade snel en vakkundig heeft hersteld. Voordeel is ook dat men alleen werkt met FOCWA-bedrijven.

Men belooft dat je binnen 24 uur drie offertes krijgt, maar ik had er na twee dagen nog maar één. Zelf gebeld om te vragen hoe het zat. De medewerker zegde toe nog een aantal schadeherstellers te benaderen, maar ik hoorde er niets meer van. Wel kreeg ik via de mail opeens een tweede offerte. Tweede keer gebeld; toen bleek mijn aanvraag aanvankelijk niet meer te vinden in het systeem. Deze medewerker (een andere dan de eerste keer) maakte er wél werk van en belde terug. Later belde hij nog een keer, met een uitstekende suggestie en nam ook de moeite om zelf te bellen met de betreffende schadehersteller om de afspraak af te stemmen. Uiteindelijk kwam het dus wel goed, maar de belofte van 3 offertes binnen 24 uur wordt niet echt waargemaakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke manier om verschillende offertes te krijgen van bedrijven (veel makkelijker dan zelf gaan zoeken op internet). Contact (via mail) heel goed (snel, adequate, behoorlijk persoonlijk, prettig).

betrouwbaarheid van offertes vind ik (te) onduidelijk. Vooral omdat offertes zeer uiteenliepen. Van € 775 tot € 1425. Dat is een heel groot verschil. Verklaring/uitleg niet duidelijk genoeg. Kennelijk is de sschadeherstel-wereld een wild-west-wereld. Dus uiteindelijk ga ik toch maar persoonlijk bij een herstelbedrijf langs. Beschrijving van de werkzaamheden in de verschillende offertes is soms erg summier en technische termen worden niet uitgelegd (bv wat is 'uitspuiten'?)

Pluspunten

Er duidelijke website, goede snelle afhandeling en goede afspraken gemaakt die ook zijn nagekomen.

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam