Pluspunten

Snelle reactie, grote keuze

Pluspunten

Transparant Eerlijke concurrentie Goede prijs

Pluspunten

Mooie en eenvoudige app. Je wordt nagebeld, en wordt alles nog even uitgelegd en verder begeleidt.

Pluspunten

Binnen 24 uur had ik 4 offertes ontvangen over mijn schade. Hierdoor kon ik gelijk gaan vergelijken welke de goedkoopste/beste zou zijn. De service was ook top. Ik werd netjes op de hoogte gehouden via de mail over mijn afspraak die ik via Fixico heb gemaakt met het autobedrijf.

De actie's beter uitleggen via de app. ik kreeg een melding van een actie over 25 euro korting op mijn offerte als deze voor 1 november zou worden ingediend. Hierna kon ik er niks meer over vinden.

Pluspunten

Goed geholpen met het zoeken naar een goede schadehersteller

Pluspunten

1. Prijs volgens offerte, geen verrassingen 2. Perfect en superstrak gerepareerd 3. Extra service: schoonmaken binnen en buiten, en nakijken van olie/remmen/ etc. 4. Heldere communicatie 5. Uitstekend vervangend vervoer 6. Deze mensen snappen exact waar ze mee bezig zijn en behandelen de klant nog echt als koning 7. Geen nare verrassingen achteraf. Afspraak is bij dit bedrijf afspraak.

Pluspunten

Service en betrokkenheid

Pluspunten

Efficiënt duidelijk afspreken

Gebeld worden door verschillende medewerkers Foutje !

Pluspunten

Keurig op tijd offertes ontvangen, nette terug koppeling!

Pluspunten

Het transparant maken van het verschil in prijzen is voor mij een grrot voordeel. Als je dan de reparatie uitvoert heb je de indruk dat je geld verdient.

let goed op de follow-up

Pluspunten

Uitermate tevreden over de klanten service. Ik kreeg snel offertes binnen, en werd daar meteen van op de hoogte gesteld. De prijsverschillen zijn daarna duidelijk uitgelegd en ben zeer tevreden over reparatie van de auto.

Pluspunten

Hele fijne opvolging van de customer service na het op de hoogte stellen van mijn offertes en het opvolgen van het maken van een afspraak. Kon gebruik maken van de haal en brengservice. Zeer positief over de gehele service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Idee is goed

Woeker en onrealistische prijzen Offerte laten maken bij ander goed erkend bedrijf scheelde ruim 7.000€ Waanzin !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle goede duidelijke service.

Continu om de dag bellen wordt erg vervelend. Wat minder door drammen aan de telefoon centrale.

Pluspunten

Goede service, antwoord op al je vragen, de klant staat centraal en regelen alles voor je.

Geen.

Pluspunten

Goed doordacht concept. Makkelijk offertes opvragen met mobiel

zorgen voor meer concurrentie tussen schadeherstel ondernemingen.

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel. Heel snel 4 verschillende offertes. Goede afhandeling.

Op dit moment weet ik geen verbeterpunten. Dat wat ik nodig had werkte allemaal goed.

Pluspunten

Erg goed idee, vriendelijke en behulpzame mensen

Als de afspraak is gemaakt zie je wel dat er 4 biedingen zijn, maar als je doorklikt geen afspraak.

Pluspunten

makkelijk meerdere offertes voor de schade waardoor je zelf kan kiezen door wie je het laat maken,

Pluspunten

Makkelijk in gebruik en snel een offerte

Geen. App werkt perfect.

Pluspunten

Geheel vrijblijvend offertes aangevraagd. Uiteindelijk door verzekering een andere schadehersteller moeten inschakelen, maar was geen probleem.

Mogelijkheid tot stopzetten aanvraag heb ik niet goed kunnen vinden.

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

I visited them for a front bumper spot-fix. The service was quick and professional. No dispute and no discussion. High quality at a good price.

I could receive an email when the car is ready to pick up.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

schade netjes hersteld

afspraak via jullie was binnen twee dagen schade hersteld, dit werd vier dagen

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam