Pluspunten

Snelle communicatie, klantvriendelijk, behulpzaam.

Pluspunten

Snelle reacties, duidelijke informatie

Klantbeoordelingen van de schade herstellers makkelijke manier inzichtelijk maken

Pluspunten

Snel een afspraak kunnen maken

Nog geen

Pluspunten

Positief verassend door de enorme prijs verschillen tussen de offertes. Uiteindelijk €800,00 bespaard!! Zeker aan te raden.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Duidelijke app en je krijgt snel feedback van bedrijven. Doet dus wat het moet doen, en doet dat goed.

Kan niet in één offerte meerdere schades aanmelden. Mij werd verteld dat dit binnenkort verbeterd wordt.

Pluspunten

Simpel en helder werkt de app Makkelijk via telefoon foto's sturen en alles plannen Het was de eerste keer dat ik gebruikte meer uit een soort geintje maar werkt echt SUPER

Pluspunten

Goeie dienst.

nope

Pluspunten

Erg snel en vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

Wordt ook nog gebeld of alles duidelijk is en of je een keuze hebt kunnen maken.

Pluspunten

werkt top

Pluspunten

Scherpe prijs Duidelijkheid vooraf Snel herstel

Geen meerkosten in rekening brengen achteraf, zonder opgave. Immers prijsgarantie Fixico (Maar €10, dus geaccepteerd)

Pluspunten

Snel en duidelijke offertes. Makkelijk een keuze maken. Na de keuze snelle afhandeling

Niet gevonden

Pluspunten

Het is de eerste keer dat de app van Fixico gebruikt en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Erg makkelijk in gebruik en snel reacties (binnen 24 uur) terug van Fixico met een aantal offertes van schadeherstelbedrijven met een goede/prijs kwaliteit. Schade is volgens afspraak en prijs herstelt (met de kwaliteitsgarantie). TOP!!

Het zal fijn zijn als je ook een review kan inzien of geven over de schadeherstelbedrijven. Het bedrijf Deurloo in Delft heeft mij bijzonder goed geholpen en daar wil ik ook een oordeel kunnen geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksgemak van het proces/app. Snelheid van reactie naar klant. (2 minuten na bevestiging) Regelen van afspraak. Klantvriendelijkheid aan de telefoon.

Opbouwende kritiek: compleetheid van mailcommunicatie. Onnodig mailverkeer wordt voorkomen als zaken zoals vervangend vervoer en tijdstip in de bevestiging vermeld worden.

Pluspunten

Duidelijk proces, goede telefonische follow up, heel snelle reactie na accepteren offerte.

Optie / link / icoon naar huidige opdracht in startscherm van de app.

Pluspunten

Zeer attent en hulpvaardig Ik kreeg op zondag een herinnering via de mail dat ik op maandag de auto naar het herstelbedrijf moest brengen, prima

Pluspunten

Het is duidelijk en inzichtelijk en snelle reactie

Niet alle Focwa bedrijven in deze regio zijn aangemeld.

Pluspunten

De site en app werkte perfect. Overzichtelijk, snel en helder.

Een geplaatste opdracht kunnen verwijderen.

Pluspunten

- Gebruiksvriendelijke website - Vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Snelheid van reageren

Meer bedrijven benaderen

Pluspunten

Snelle reactie. Goede afspraken gelijk bevestigd. Open voor feedback. Prima app(licatie)

Dag van de afspraak maken (daadwerkelijk) maken de app is niet zo duidelijk. Je boekt snel de eerstvolgende dag.

Pluspunten

Duidelijk en gemakkelijk

Meer offertes dan 4 eventueel

Weteringschans 85