Pluspunten

Dit bedrijf geeft de mogelijkheid schadeherstellers te vergelijken en de beste prijs te kiezen. Zeer welkom in deze tijd! Bovendien was een medewerker telefonisch behulpzaam bij het omgaan met de website.

geen

Pluspunten

Binnen 24 uur ontving ik al 4 offertes voor mijn schade. Nog geen 3 dagen later was de schade keurig hersteld. En dat tegen de laagste prijs. Bedankt!

Pluspunten

Offered a great and wide range of prices for the same work. I'd highly recommend using them. Post only a few photos from your mobile and a short description.

Pluspunten

Heel eenvoudig om snel een aantal offertes te krijgen en goed te kunnen vergelijken. Prettige begeleiding via telefoon. Ik ben heel tevreden over het resultaat van de reparatie.

Pluspunten

Makkelijk in gebruik. Eenvoudig plaatsen van foto's en schadebeschrijving. Heldere offertes van bedrijven in de buurt. Goede nazorg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Effectief. Tot nog toe tenminste want de reparatie is nog niet ingepland en dus ook nog niet uitgevoerd.

Wacht met evaluatie tot reparatie is uitgevoerd.

Pluspunten

Makkelijk applicatie , snel een offerte

Tijdstip vermelden afspraak.

Pluspunten

Simpel in gebruik. Snel , goede offertes

Na de definitieve keuze krijg je geen email of bericht met bevestiging e.d. lijkt mij handig

Pluspunten

Snelle communicatie, de app is overzichtelijk.

Bij het maken van de afspraak met de betreffende garage is in de app deze offerte niet langer te zien. Deze is niet meer aan te klikken. De andere offertes nog wel.

Pluspunten

Snel een oplossing gevonden, werkt als een tierelier! 5 offertes binnen een dag

App moet iedere keer hestart worden bij een nieuwe offerte...

Pluspunten

Laagdrempelig, geen technische gedoe en straight forward bediening. Hulp gehad bij formuleren reparatievraag.

Open data maken voor bezoek schadehersteller: deze bedrijven zijn op werktijden nagenoeg altijd open en klant kan niet altijd onder werktijd

Pluspunten

Goede vergelijking tussen aanbieders mogelijk!

Pluspunten

Snel altijd klaar voor een vriendelijk woord

Zo het niet weten

Pluspunten

Erg handige app. Goede service.

Pluspunten

Zeer snel een 4 offertes gekregen. Werd na plaatsen van de opdracht gebeld en na het accepteren van een offerte nog een keer.

Het prijs verschil tussen de offertes was zeer groot, duurste 950 euro en goedkoopste 275 euro. Ik zou wel willen weten waarom

Pluspunten

Makkelijke te gebruiken. Direct telefonisch contact na het kiezen van een van de aanbieders.

Pluspunten

Snel, gemakkelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

Gemakkelijk. Snelle reactie van bedrijven.

Soms wil je wat meer weten over het bod of de leverancier, over een datum, de kwaliteit/reputatie, bereikbaarheid, vervangende auto e.d. Dat is lastig als je geen direct contact hebt.

Pluspunten

Goede service, transparant, simpel

iOS app kan nog wat functioneler, navigatie is niet 100% helder

Pluspunten

Snel via internet schade plus gegevens doorgeven Plezierige telefonische toelichting Spoedige reactie van geïnteresseerd schadebedrijf Aanmerkelijk lagere kosten dan bij het bedrijf dat door de verzekeraar (Unive) wordt geadviseerd Vlotte vastlegging van afspraak voor reparatie Zeer correcte afhandeling (vandaag)

niets op aan te merken alles positief

Pluspunten

Super snel, super efficiënt en super hulpvaardig/vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service met goede follow up

Pluspunten

Je krijgt snel offertes binnen. Alles verloopt heel soepel en correct. Bij telefonisch contact over de afspraak, kreeg ik een hele aardige en vriendelijke man aan de telefoon. Je krijgt vervolgens een mailtje met de afspraak en ook nog een herinneringsmailtje dat je de afspraak niet vergeet. Ik had ook bij andere bedrijven een offerte aangevraagd, bij één bedrijf kreeg ik één ontzettend dure offerte en bij twee bedrijven lukte het niet de aanvraag te versturen. Bij Fixico heb ik zes offertes gekregen. De goedkoopste offerte was ruim 800,00 euro goedkoper dan de ene offerte van het andere bedrijf. Het is bijzonder prettig dat je vanuit je stoel dit kan regelen. Mijn complimenten voor Fixico!!!!

GEEN, houden zo

Weteringschans 85