Pluspunten

Fijne tool om aanbod in de buurt te vergelijken. Vriendelijke mensen op de klantenservice van Fixico die mij adviseerden over de schade. Foto's moesten aangepast worden en dat ging makkelijk via de iPhone app. Goede garage gevonden. Kortom erg tevreden!

Pluspunten

Veiling is prima optie om goede prijs te krijgen. Focwa kwaliteits garantie.

Mogelijkheid ontbreekt om zelf met serviceverlener contact op te nemen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, goede support, vlotte chatfunctie, werkt makkelijk

In de offerte waarmee ik akkoord ben gegaan stond aangegeven dat de schadehersteller gratis vervangend vervoer beschikbaar stelde. Bij het akkoord gaan op de offerte heb ik voor de zekerheid gevráágd of er daadwerkelijk vervangend vervoer beschikbaar gesteld werd. Dat bleek niet zo te zijn. Het verzoek was of ik zelf met de schadehersteller contact kon opnemen om het uit te zoeken. Daar heb ik begrip voor, maar zou het wel fraaie service vinden als Fixico nog dit laatste losse eindje zou fixen. Maar soit, Fixico heeft hun werk verder prima gedaan.

Pluspunten

goede service vriendelijke en attente medewerker er word goed geluisterd naar wensen van de klant

Pluspunten

Werkt perfect. Binnen 24 uur had ik een aantal biedingen binnen die vele malen onder het bedrag lagen van de schadehersteller die VW me aanraadde. Auto is vervolgens netjes gerepareerd.

Ik vind het wel jammer dat je niet geen namen of beoordelingen van de bedrijven kunt zien die een bod hebben geplaatst. Het is dan lastig inschatten bij wat voor bedrijf je een afspraak maakt.

Pluspunten

Snel offertes van aanbieders voor het uitvoeren van een reparatie aan een auto. Er wordt contact opgenomen als er een aantal reacties binnen zijn.

Het is niet duidelijk dat fixico de afspraak maakt. Na aanmelding is het even zoeken hoe je bij de aanbiedingen komt.

Pluspunten

De opdracht die je plaatst wordt door fixico nog goed nagekeken. Ik werd gebeld met de vraag nog een foto vanuit een bepaalde hoek te nemen bijvoorbeeld, en mijn beschrijving werd door fixico nog iets verduidelijkt na mijn toelichting. Ik had na het ontvangen vd offertes nog wat vragen, die heeft fixico snel beantwoord. Ik kreeg 7 offertes, waarbij duidelijk stond wat er gedaan zou worden. Er zat een verschil van meer dan 700 euro tussen de laagste en hoogste offerte. De service bij het herstelbedrijf was zeer goed, er werd zelfs aangeboden de auto te halen/brengen. De auto is prachtig hersteld, en van binnen en buiten nog schoon gemaakt. Ik zag erg op tegen het zoeken van een goed en betrouwbaar schadeherstelbedrijf, maar dit was een makkie. Echt een aanrader.

Pluspunten

Persoonlijk contact. Werd door Fixico benaderd omdat er iets niet duidelijk was, zodat zij de omschrijving aan konden vullen. Top.

De website komt op de computer heel 'app-achtig' over, waardoor het niet werkt zoals je verwacht.

Pluspunten

Snelle service, schade prima afgehandeld

Pluspunten

Zeer duidelijke en nette website. De service en biedingen zijn zeer snel en goed. De bedrijven die biedingen plaatsen zijn zeer netjes

Wellicht wat meer biedingen laten doen.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Goede service. Vanaf het moment dat de opdracht geplaatst is word hij gemonitord op de opdracht zelf of bijvoorbeeld de foto's goed zijn e.d. zodat de schadebedrijven een goede inschatting kunnen maken.

Meer marketing, dreigt nu het onderspit te delven (denk ik) met concurrenten

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, efficiënte afweging prijs/kwaliteit/faciliteiten, goede service, prima afwikkeling. Zeer tevreden!

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle reactie en goede support

Iets meer bevestiging/terugkoppeling bij het maken van een afspraak van een garage. Dit ging goed hoor maar was even in onzekerheid of het goed ging

Pluspunten

offertes duidelijk, app makkelijk in gebruik snel geregeld

webpagina via web mag wel iets duidelijker en info over gebruik op, bij aanmaken account

Pluspunten

snelheid , gemak, overzicht

communicatie , eerder bellen of de aanbiedingen passen, communicatie naar bedrijven toe, het was niet duidelijk toen de auto gebracht werd of het bedrag in of ex btw was. de aanbieding was naar een consument dus wat ons betreft inclusief btw.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eenvoudig aanvraag invoeren tijdsbesparing makkelijke app

foto's zijn niet altijd voldoende voor reparatiepartner om goed kosten in te schatten ik kreeg maar 2 offertes, daarna wel de tip om het zoekgebied uit te breiden, maar dat was telefonisch. Het is in de app niet altijd duidelijk hoe lang je moet 'wachten' of er nog een aanbieding binnenkomt.

Pluspunten

Duidelijk, helder en afspraak = afspraak. Kijk, daar komen we verder mee!

Meer foto's van de desbetreffende schade kunnen toevoegen.

Pluspunten

snel adequaat en spaart geld uit. kan niet beter

Pluspunten

Zeer goed schade gerepareerd en auto gereinigd voor scherpe prijs, prima service, bieden zelfs meer dan in offerte genoemd ! We zijn zeer tevreden en zouden een volgend keer voor dezelfde garage kiezen. Ook service website prima, goede afspraken voor ons gemaakt. Absolute aanrader!

Pluspunten

Goede snelle en betrouwbare service

Pluspunten

- gemakkelijke invoer - snelle response - persoonlijk contact - doen wat ze beloven :)

Het zou mij helpen als ik kan zien welke garage betrouwbaar is en welke minder. Misschien kunnen jullie hier iets voor verzinnen :)

Pluspunten

Eenvoudig een opdracht te plaatsen, offertes zijn snel en serieus. Prettige interface.

Wanneer je een opdracht hebt geplaatst via de site is inloggen op Iphone App niet mogelijk (om bijvoorbeeld onderweg een bod te bekijken). Tip: misschien waardering van schadeherstelbedrijf toevoegen?

Pluspunten

Makkelijk en snelle service! Prima initiatief.

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam