Pluspunten

Het is eenvoudig om aanvraag in te dienen. Medewerker heeft ook aktief naar alternatieven gezocht. Snel en efficient via enkele telefoontjes uiteindelijk tot een opdracht gekomen.

Het is schimmig voor de consument in hoeverre bedrijven niet elkaars aanbiedingen zien, zodat de consument geen reeële aanbiedingen meer ziet. Kan de consument nog zelf schaduw offertes aanvragen of ligt het hele dosier op straat? Graag meer informatie hierover en controleerbare waarborgen.

Pluspunten

Snelle en goede informatie. Website is erg gebruikersvriendelijk. Telefonisch contact heel plezierig.

Offertes schadeherstellers komen snel. Nedeel is dat bedrijven best ver weg zijn en in mijn geval niet in directe omgeving binnen een straal van 10 km.

Pluspunten

Fijne site en snel bericht.

Misschien iets duidelijker vermelden dat je naar U bericht moet sturen. Ik was naar het schadebedrijf gegaan en had dit niet begrepen.

Pluspunten

Snel offertes ontvangen. Regelmatig telefonisch contact of alles duidelijk is.

Pluspunten

Zorgvuldige afhandeling Telefonisch contact

Pluspunten

- Snelle aanmelding van offerte aanvraag. - Direct contact via chat op website. - Snelle response van schadeherstellers.

- Geen

Pluspunten

Heel prettig contact via email en telefoon

Pluspunten

Schade wordt snel beoordeeld en vervolgens ontvang je al snel meerdere offertes.

Pluspunten

Het is echt een leuk concept. Alles wordt je uit handen genomen!!

Pluspunten

????

Pluspunten

Snelle reactie van contactpersoon. Goede afhandeling.

Niet altijd wordt bij een online offerte informatie over schadehersteller verschaft. Pas bij afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het meerdere male telefonisch benaderen om een beslissing af te dwingen vind ik niet prettig. Na een telefonische keuze voor een offerte zou ik na een kwartier een mailtje terug krijgen. Dit is na een dag nog niet gebeurd. Of ik Fixico aanbeveel aan andere kan ik pas beslissen na de uitvoering van de schade en afwikkeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er werd snel gereageerd

de klant iets minder "op de nek zitten"

Pluspunten

- snelle offertes - offertes worden blind van elkaar ingediend - tussenpersoon via telefoon of berichten

- offertes meer in de buurt, viel nu (zeker voor de randstad) toch nog een beetje tegen. Kan dichterbij! - meer offertes

Pluspunten

Goed contact en ze zorgen voor div. offertes in de buurt. Goede follow up. Zowel per mail als telefonisch.

Ik kreeg 3 i.p.v. 4 offertes en de bedragen liepen behoorlijk uiteen.

Pluspunten

Overzichtelijk Laagdrempelig Snel

Pluspunten

Uitstekend service via snelle en effectieve communicatie. Heel goed is het feit dat het bedrijf initiatief neemt om mogelijke klant te benaderen via o.a. telefoon.

Pluspunten

eenvoudige werking van de website, foto's uploaden en aanvraag indienen is super eenvoudig. Snelle reacties van leveranciers en goede service van Fixico door direct contact op tre nemen.

Pluspunten

Zoals afgesproken de schade hersteld welke zeer vakkundig is uitgevoerd. Verleend goede service. Zal zeker weer hier heen gaan als we schade aan de auto zullen hebben.

Pluspunten

Snel verschillende offertes, en in de aanloop veel aandacht ervoor.

Letten op een goede opdrachtformulering en vergelijkbaar maken van verschillende offertes (nu betaalde ik voor iets wat een ander als het goed is wel geoffreerd heeft.)

Pluspunten

Snel en duidelijk. Keurige behandeling aan de telefoon. De schade-afhandeling moet nog plaatsvinden

Deze enquête kan alleen gaan op het eerste deel van het prices. Ik kan nu nog niet oordelen over de kwaliteit van de aanbevolen schade-bedrijven. Voor de totaalervaring is day minstens even belangrijk. Eigenlijk zou de rnqiete erna moeten, of gesplitst in 2 delen.

Pluspunten

Erg snel Duidelijk en overzichtelijk Service is fijn

Pluspunten

Je krijgt snel de offertes binnen.

Informatie over welk schadebedrijf het betreft mag duidelijker. Soms wat onoverzichtelijk.

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam