Pluspunten

vlot plezierig contact en goede zorg

Pluspunten

Snelle en duidelijke reacties Goede/vriendelijke service

Pluspunten

Ik ben goed en snel geholpen

Pluspunten

Snel

geen

Pluspunten

Snelheid.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Na de ontvangst van 2 offertes voor relatie werd ik gebeld of het maar behoren was. De offertes waren voor mijn gevoel wat aan de hoge kant en ik vertelde mijn eerdere positieve ervaring met een andere schadehersteller en diens scherpe aanbod. "Nou die ga ik wel even voor u bellen". Na 15 minuten had ik een 3e offerte die ruim 30% lager was. Chapeau! Verder ook goede afhandeling in persoonlijk telefonisch contact.

Pluspunten

Snelle reactie en goede telefonische opvolging. Heldere offertes waarin verschillen duidelijk zijn.

Eigenlijk niets.

Pluspunten

Je hoeft zelf niets te regelen

Iets dichterbij had gemogen

Pluspunten

Snel en handig je opdracht insturen en de volgende dag offertes vergelijken van ingetekende bedrijven. fijn dat de medewerkers ook nog aan het begin van de avond beschikbaar waren voor vragen, via de chat.

Het nabellen vond ik redelijk snel nadat de offertes beschikbaar kwamen. dit hoeft van mij niet dezelfde dag.

Pluspunten

Snel. doen wat ze beloven. Vriendelijke klantenservice medewerker die op adequate wijze een probleem oplost.

Pluspunten

Snelle reactie, aanbieden om mee te denken en afspraken te regelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel 4 offertes gehad

Zeiken concurrent af en bijzonder opdringerig callcenter. Zelfs nadat ik teruggebelt heb blijven ze bellen dus heb ze geblokkeerd.

Pluspunten

Work as advertised: take photos, get offers. Reliable, has support, in the end you get a good price!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Beantwoorrdden snel de aanvraag

Konden/wilden geen werk doen aan aangrenzende panelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Helaas vond ik de aanmelding van een bedrijf te lang duren en in eerste instantie was er geen vergelijking mogelijk omdat er maar een bedrijf een prijsopgave deed

Pluspunten

Snel en efficient

Pluspunten

afspraken zijn nagekomen en prima uitgevoerd voor zover mijn leken kennis toereikend is

Pluspunten

Goede keuze gemaakt met autoherstelbedrijf Goudswaart; Alleen jammer dat geen autoherstelbedrijven in Den Haag waren geselecteerd

In begrip van bedrijven dichter bij postcode verdient aanbeveling.

Pluspunten

Snelle reactie.

Pluspunten

Vaardige medewerkers die met je meedenken om de schade zo snel en zo goed mogelijk te verhelpen. Ik zou Fixico zo weer gebruiken en zeker aan andere aanbevelen!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

er is geen enkele offerte ontvangen, laat staan dat er een opdracht via Fixico tot stand gekomen is !!

Pluspunten

Adequate reactie op de aanvraag. Bij telefonisch contact een duidelijk uitleg hoe de schade gerepareerd gaat worden. Ik zou 4 offertes krijgen en die zijn ook ontvangen. "s avonds de aanvraag geplaatst. De dag erna 's morgens vroeg 2 offertes binnen. De overige 2 volgenden een dag later.

Nadat ik 2 offertes had ontvangen werd telefonsich contact opgenomen. Gevraagd of ik al een opdracht wilde plaatsen. Ik heb eerst de overige 2 nog afgewacht en toen beslist.

Weteringschans 85

1017RZ Amsterdam