Pluspunten

Bij bestelling via internet alles duidelijk en overzichtelijk. De bezorging op tijd, zoals afgesproken. Betaling via pin.

Pluspunten

Assortiment

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Mooie meubels voor een mooie prijs. Vriendelijk personeel. Wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de levertijd van de bestelling. Dut is goed te volgen.

Telefonisch soms niet goed bereikbaar.

Pluspunten

Vriendelijk, denken mee, ging snel in magazijn poot ophalen. Daarna hadden we pech met de auto, wilde startkabels erop zetten. lukte niet, dacht verder mee hoe dit op te lossen. meerdere keren magazijnmedewerker die vroeg of we koffie wilde. Later kwam de dame van de receptie en vroeg dit ook. Kortom we zijn langer gebleven dan de bedoeling was, maar zeer behulpzaam personeel

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Ze communiceerden niet of slecht over de levering, ik kon geen afleverafspraken maken en de bestelling werd op een geheel andere dag dan afgesproken afgeleverd.

Pluspunten

Top bedrijf! En wat een leuk personeel, meedenkend en enthousiast! Zeker een aanrader om hier je meubels te kopen

Pluspunten

Fijne website waar bestellen goed is verlopen. Erg goed dat er aangegeven kon worden wanneer we de levering wensten. Daarnaast erg fijn dat op de dag zelf, en zelfs een paar dagen ervoor, de planning van aflevering te zien en te volgen was via het mailtje dat we hadden ontvangen! Op de dag zelf netjes afgeleverd en de bezorger heeft zelfs geholpen met het helpen tillen naar de juiste plaats! Ik ben dus erg positief over de levering van mijn bestelling. Complimenten!

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Na negatieve ervaringen met andere bedrijven voor het leveren van meubels, was woononline een verademing. Twee dagen van tevoren netjes een bericht Hoelaat ze komen bezorgen. Een dag vantevoren een definitieve tijd. En op de dag zelf een kwartier vantevoren worden gebeld door de chauffeur dat hij er bijna is. Ook de chauffeurs zelf waren heel netjes en correct! Kortom, een hele positieve ervaring. Waardoor ik zo weer voor woononline zou kiezen!

Pluspunten

Mijn bestelling is keurig op de afgesproken tijd afgeleverd.

De communicatie na het plaatsen van mijn bestelling verliep niet helemaal vlekkeloos. Er stond dat er de volgende dag contact met me opgenomen zou worden voor het maken van een aflever afspraak. Na een paar dagen had ik nog niks gehoord. Ik heb toen gemaild en ontving toen een mail om een afspraak te maken. Dit bleek later echter toevallig te zijn en geen reactie te zijn op mijn mail. Waardoor ik in reactie op mijn eerdere mail de reactie kreeg dat ik zelf een afspraak had gemaakt voor de aflevering. Toen heb ik uitgelegd dat mijn mail verzonden was voordat ik die afspraak had gemaakt en toen kreeg ik nogmaals de reactie dat ik toch moest weten wanneer mijn bestelling geleverd zou worden omdat ik zelf een afspraak had gemaakt. Maar mijn punt was dus dat ik die mail al had gestuurd voordat ik de kans had gekregen om een afspraak te maken en dat ik de mogelijkheid om een aflever afspraak te maken pas veel later had gekregen dan beloofd.

Pluspunten

Verrassend groot, veelzijdig, en bovenal onderscheidend. Goede service van leuk personeel. Wij hebben gekozen om de gekochte tafel zelf op te halen. Woononline stelde hiervoor gratis een overdekte aanhangwagen ter beschikking. Top,

Wij hebben geen verbeterpunten. Dat zou erg zoeken worden en dat zou niet eerlijk zijn!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie winkel

Klantvriendelijkheid, contact naar de klant toe.

Pluspunten

Goede communicatie , superfijn dat chauffeur van tevoren even belde , was heel behulpzaam en vriendelijk!!

Pluspunten

Informatie van aflevering is prima! Vriendelijkheid personeel

Geen verbeterpunten die ik kan bedenken

Pluspunten

Mooie producten. Vriendelijk personeel zowel in de winkel als de bezorgers

Ik verkeerde in de veronderstelling dat de tafel kant en klaar afgeleverd zou worden en was onplezierig verrast dat ik de tafel zelf in elkaar moest zetten. Graag had ik dat van de verkoop in de winkel gehoord. Mijn man en ik zijn de jongsten niet meer, dus dat kost de nodige moeite en hulptroepen om hem overeind te krijgen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

We hebben ongeveer 3 maanden moeten wachten op onze tafeltjes wat ik erg lang vind. Na de levering waren de schroeven niet bijgeleverd. We wachten nog op de nalevering

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel en er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren. Ook de bezorging verliep goed. Mannen die de bestelling kwamen afleveren waren erg behulpzaam en zetten net even die extra stap zonder erom te hoeven vragen.

Je kan de bezorging via een link realtime bijhouden echter klopte de indicatie niet. Via de link veranderde de tijd van 16:10 naar 18:10 en toen werd ik plots om 15:00 gebeld dat ze er over een half uur zouden zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deze kast was goedkoper dan elders. De levertijd was wat langer, maar dat maakte niet zoveel uit.

De track and trace klopte niet. Ook was de bezorger 3 uur te vroeg, maar dan hij gelukkig telefonisch contact op en kon ik gelukkig wel thuis zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering bij defect product snelle nieuwe levering

Eerste levering waren de stoelen defect. Tweede levering waren de stoelen eveneens defect.

Pluspunten

Vriendelijk personeel!

Ophalen van retouren duurde wat langer. Wel klantvriendelijk proces.

Pluspunten

Goede service mooi assortiment

Telefonisch niet bereikbaar dat is echt jammer

Pluspunten

Mijn vader is heel goed geholpen had een eettafel gekocht en daarbij 4 stoelen. Bezorgen ging ook prima werd keurig opgebeld welk tijdstip ze t ongeveer zouden leveren. Dan hoef je niet de hele tijd thuis te blijven en wachten. Twee vriendelijke jongens kwamen t bezorgen en inelkaar zetten. Verpakking werd keurig weer meegenomen. Ik ben dochter van mijnheer de Boer en heb zelf ook meubels stoelen ect bij jullie gekocht en zelf ben ik ook zeer tevreden zoals t allemaal gaat bij jullie gaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen

Pluspunten

Snelle, vriendelijke klantenservice. Mooie producten en competetief met prijzen. Fijne service tijdens de levering ook!

De levertijd viel helaas later uit dan verwacht, wel werd ik hier goed/duidelijk over geïnformeerd.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar