3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Behulpzaam en daadkrachtig personeel. Mooie en hippe meubels. Fijne winkel

Betere tijdsplanning voor bezorgen meubels. Nu moet je de hele dag thuis blijven. Ze bellen niet een half van tevoren.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Mooi product

Geen bericht tijdstip levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Luisteren naar de klant

Pluspunten

Sneller dan verwacht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten

Punt 1: Niet op de site zeggen dat je een ongeveer half uur van te voren gebeld word wanneer de bezorger er is terwijl dit anderhalf uur van te voren gedaan werd. Punt 2: Afspraken na komen.. Gebeld omdat onjuiste afmeting geleverd werd (Kan gebeuren). Ik zou de volgende dag teruggebeld worden, is niet gebeurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super mooie spullen

Bezorging Mail krijgen met ze gaan om 11.00 rijden en ik de eerste ben. Vervolgens 13.00 aankomt. Verkeerde levering gebracht. Belde (15.15)dat ze er meteen aan kwam, uur moeten wachten. Niet handig als je zelf aan t werk bent en andere in jouw huis 2x moet laten wachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, redelijke prijs

Levertijd mag sneller. Er werd gezegd 1 a 2 werkdagen maar werd pas na 2 weken geleverd. Retourservice is 40 euro, erg duur.

Pluspunten

-vriendelijk en behulpzaam personeel -hele leuke/aparte spullen -gratis bezorging tot de deur

nog een mailtje of telefoontje als de bezorging veel later word als eerder in de mail bevestig/aangegeven was.

Pluspunten

Snelle en goede levering. In de winkel goede en prettige bediening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product voldoet aan de verwachtingen. levering verliep soepel als ook de communicatie naar de levering toe.

in eerste instantie leek het alsof mijn product op voorraad zou zijn, nadat ik het besteld had was dat niet het geval en moest ik 11 weken wachten. Tip om het systeem reële informatie te laten verschaffen.

Pluspunten

prettige mensen die je te woord staan bij vragen. bij schade aan geleverde spullen, direct een goede klantvriendelijke afhandeling (en ontvangen van nieuwe onbeschadigde producten). vriendelijke bezorgers.

meer mensen bij het koffiepunt in de real winkel :). is me al 3 x overkomen dat er niemand stond.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Vriendelijke mensen aan de telefoon (=britt) en goede producten

Wat mij betreft geen verbeterpunten

Pluspunten

Heel fijn geholpen in de winkel. Zeer snelle en hele nette bezorging! Hele fijne communicatie, in heb aangegeven dat de levering de betreffende week niet uitkwam en dat was geen probleem.

Geen.

Stuur geen meisje alleen op pad om een kast van2.40 meter te bezorgen

Pluspunten

Je krijgt netjes bericht. En de bezorgster was behulpzaam en vriendelijk. Bezorgde product zag er goed uit

Pluspunten

Het bestelde wand-bord is helemaal zo als wij wilden hebben. Het werd in een dergelijk krat geleverd zodat er geen kans op beschadigen was. De kleuren zijn precies zo als wij hadden gehoopt.

Pluspunten

Goede service, goed personeel die weet waar ze over praat

vooral zo doorgaan

Pluspunten

Houden zich goed aan de afspraak en houden je ook goed op de hoogte van de aankomst van het artikel. Vriendelijk en netjes personeel ! Bereid om te helpen. Boven dien had ik deze tafeltjes voor de zelfde prijs bij een winkel bij mij om de hoek gezien, echter hadden die niet de service van een terug stuur mogelijkheid, die ik bij dit artikel wel wilde hebben. Het was niet nodig maar de mogelijkheid dat het er was heeft mij doen besluiten bij u te bestellen. Ik ben erg tevreden over hoe alles gelopen is ook bij de aflevering .

ik behoor tot de halve lezers, ;laat meestal m,n dochter alle regelen, het is me misschien ontgaan maar dacht dat de tafeltjes kant en klaar zouden aankomen maar het was een bouwpakket, Als dat er niet bij staat zou ik dat doen. nu kon ik nog ter plekken 50 euro betalen en hebben ze het prima in elkaar gezet voor me ondanks dat ik hun 1 na laatste ritje was, erg tevreden dus

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website/shop met goede klantenservice en goede prijzen. 1 Van de bestelde producten bleek later niet leverbaar te zijn op dat moment en ik kreeg zonder problemen mijn geld terug. Top!

Voor 16:00 uur besteld is niet de volgende dag in huis. Ik kreeg het artikel 2 dagen later. Geen probleem hoor, maar het staat wel zo op de site.

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. Bij vragen snel een antwoord terug via de mail. Vriendelijke bezorgers. Meubels waren goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

....

Pluspunten

Ruim assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Pluspunten

Vriendelijke werknemers Mooie producten

Ik ben gebeld dat mijn bestelling bezorgd was. Bij het afhalen bleek dit toch niet het geval. Wel uitstekend opgelost door de medewerkers op dat moment

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar