Pluspunten

Goede aftersales hulp

Pluspunten

Goed contact over de bestelling en levermoment. Zeer tevreden.

Pluspunten

Aardig en behulpzaam personeel. Stoel.keurig oo tijd geleverd. En mooie stoel dus perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige en behulpzame bezorger

Voorraad op de site up to date maken. Het bestelde product werd op de site aangegeven als "op voorraad", maar dit bleek niet zo te zijn. Hier heb ik over gebeld, maar deze staat nu al 2 maanden op voorradig terwijl dit niet zo is.

Pluspunten

Ik ben correct geholpen en geïnformeerd over de status van mijn bestelling. De levering was exact hoe het van tevoren gecommuniceerd is. Bedankt Woononline!!

Pluspunten

9 goed geinformeerd op tijd laten weten wanneer ze konden bezorgen en of mij dat uit kwam ook netjes in de kamer neergezet omdat ik al op leeftijd ben

nee hoor zo zou iedereen moeten werken

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, erg fijn dat ze voor een kleine meerprijs de bank neerzetten en voor je naar binnen tillen. Alle werknemers erg aardig!

Geen. Keep up the good work!!

Pluspunten

parkeergelegenheid voor de deur. vriendelijke en behulpzame medewerkers.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat er gelijk gebeld wordt om een bezorgafspraak gemaakt, dat schept duidelijkheid

Ik kreeg de planning van de ritten een dag van te voren, maar het zou handig zijn als er een tijdsindicatie bij staat, al is het maar voor de middag of na de middag. Nu heb ik zelf via google maps de afstanden tussen de ritten beoordeeld om te komen tot een idicatie. Op deze manier hoef ik niet de hele dag thuis te blijven. Jullie belden 10 min van te voren, dat had ik niet gehaald als ik geen indicate voor mijzelf had gemaakt.

Pluspunten

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook de bezorging was altijd perfect. Iedereen gezellig en deskundig advies. Alleen hebben jullie mijn laatste aankoop, een kast niet bezorgt. Die heb ik zelf meegenomen in de auto.

Ja. Terugkomen naar de wall Utrecht.

Pluspunten

Efficient, duidelijke comunicatie, mooie winkels, goeie merken.

Pluspunten

Goede service. Kwam met beschadiging binnen en werd goed opgelost. Mocht het product gebruiken tot de nieuwe kwam

Pluspunten

netjes gecommuniceerd, vlot geregeld.

beetje verwarring over waar het artikel zich bevond, maar ook dat was snel opgelost.

Pluspunten

In eerste instantie werd de verkeerde bank geleverd, maar dit is in goed overleg opgelost.

Als verbeterpunt, het duurt nog al lang vóórdat de telefoon wordt opgenomen. Dit vind ik wel een verbeterpunt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Chauffeur was netjes en beleefd Bij een bestelling wordt je op de hoogte gehouden

Klacht door gegeven niks op gehoord

Pluspunten

1.Bevestiging besteling 2.Route te zien in mail.(zodat je kunt zien of je aan het begin of het einde van de dag bent geplant). 3.Half uur van te voren krijg je een telefoontje ,met een tijds indicatie (vlak in de buurt). 4. Helpen met uitpakken ,controleren de zending. 6. namen tot slot ook nog alle verpakkings materialen mee. 7. En dan nog eens vragen om verbeter punten. TOP Ga zo door .Mond op Mond kan niet uit blijven.

GEEN

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De spullen die worden geleverd zien er top uit !!

Personeel kan vriendelijker zijn en behulpzamer in winkel

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering van een aantal producten, goed volgbaar systeem tot levering en nette bezorgers met eigen vrachtwagen.

Planning o.b.v. postcode geeft geen enkel beeld bij daadwerkelijk bezorgmoment. Dus het zou fijn zijn als dit bv in tijdsblokken van twee uur verduidelijkt kan worden. Ik zou dit bedrijf zeker adviseren bij anderen en ben zelf alweer aan het kijken naar een salontafel bij jullie!

Pluspunten

Leuke indeling van de winkel. Mooie spullen

Lange rijen voor de kassa

Pluspunten

Veel keuze in woon artikelen met concurrerende prijzen. Prettig winkelen.

wij hebben 10 minuten gezocht naar een verkoper(ster) niemand gevonden. Uiteindelijk maar naar de kassa gegaan voor informatie. Bezorgen kost € 50,=

Pluspunten

Goede service. Goede communicatie. Goed geholpen bij retour artikel. Mooie artikelen. Winkel in Alkmaar heeft prettige inrichting.

2 sterren: slechter dan verwacht

Lever tijd belachelijk lang, bestelling nog niet kompleet. 1 van de geleverde artikelen is stuk. Beloofde retoursticker voor gratis retour nog niet ontvangen. November 2017 met een betelling en levering super tevreden. Nu super ontevreden. Ik hoop dat het alsnog opgelost wordt!

Pluspunten

Goed personeel, neemt de tijd voor je bij het kiezen van een bank bijv.

Afspraak met winkelpersoneel vastgelegd in de order werd niet opgevolgd door het magazijnpersoneel. Dit werd na de levering weer keurig afgehandeld

Pluspunten

klant vriendelijk, snelle levering, product zoals omschreven, bedankt

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar