Pluspunten

Bestellingen snel ontvangen ,helaas had de spiegel wat krassjes na mail Contact werd de spiegel snel vervangen blij mee de andere bestelde spullen zijn we ook blij mee ik vind het een mooie woonwinkel met veel keus .

Berijkbaarheid via telfoon naar de winkel lukt helaas nooit . Zeker een verbeter punt .

Pluspunten

Goed geïnformeerd over de status van de bestelling en levering. Het dressoir is netjes afgeleverd en daar neer gezet waar ik hem graag wil hebben

Pluspunten

Mooie spullen, veel keuze

Pluspunten

Goed assortiment. Voordelig. Goede communicatie over levering. Vriendelijke bezorgers.

Ondanks dat 'uit voorraad leverbaar' op de site was vermeld moesten we nog bijna een maand wachten op de levering. De communicatie hierover was goed, maar pas het dan aan op de site als de levertijd enkele weken bedraagt.

Pluspunten

groot assortiment, leuk personeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima website

De service is niet van deze tijd. Twee lampen die ik had besteld waren niet op voorraad, dit kan ik begrijpen. Vervolgens is mij een andere levertijd afgegeven en wederom kwamen die lampen niet mijn kant op om vervolgens enkele dagen later twee lampen te ontvangen. Helaas niet de lampen die ik had besteld (bij navraag: sorry we hebben uw bestelling verwisseld met een andere klant). Per slot van rekening kreeg ik bericht dat de levertijd van mijn bestelde wederom vertraging hadden opgelopen, toen was ik er klaar mee. Het heeft me onnodig veel tijd gekost voor al het mailen en najagen alsmede het terugsturen van de verkeerd bezorgde lampen. Excuses waren ver te zoeken.

Pluspunten

Snelle levering, fijne updates tussendoor, fijne en goede bezorging met de basis keuze.

Nvt

Pluspunten

Mooi en goed ingerichte winkel met vriendelijk personeel

Bij afhalen van mijn bestelling werd ik naar een verkeerd magazijn gestuurd. Dat zou eigenlijk niet moeten. Wel zeer vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Mooie winkel, ruim aanbod, goeie kwaliteit en prijsverhouding. Snelle levering

Pluspunten

Dit bedrijf heeft naar mijn mening goed gehandeld naar mij toe met betrekking tot het nakomen van de afspraak gemaakt over de levertijd en ook door een eerlijke verkoop te leveren aan mij doormiddel van een scherpe aanschafprijs door een fout in de folder.

De communicatie in het Woon filiaal in Alkmaar waar ik mijn aangeschafde bank heb opgehaald verliep niet soepel. Ik merkte dat niemand mij precies kon vertellen waar de bank in het magazijn precies stond opgeslagen. Ik heb hier ook 15 minuten op moeten wachten tot de locatie bekend was

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. Bij aankomst van onze stoelen bleek 1 wieltje van de stoel kapot te zijn. Na een mailtje is dit snel en correct afgehandeld.

Misschien tussentijd snellere reactie wanneer iets ongeveer geleverd gaat worden.

Pluspunten

Personeel is en blijft vriendelijk ondanks dat de eerste bestelling mis ging en de klant kritische vragen stelde, top!

Voorraadbeheer beter op orde zien te krijgen. Product moest er zijn volgens het systeem maar was niet te vinden.

Pluspunten

Duidelijk wanneer je een vraag hebt. Levering keurig geregeld

Pluspunten

Flexibel in levering

neen

Pluspunten

Keurige service. Zowel tijdens bestelling als levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Houden zich aan de bezorgtijd. Nette aflevering

Wij hebben de ervaring dat we verkeerd geïnformeerd zijn over de levertijd. Het werd van direct leverbaar naar 11 weken levertijd. Jammer dat er, als je via internet besteld, geen optie is om 5 jaar vlekkengarantie te nemen tegen meerprijs. Nu moet ik moeilijk gaan doen om alle kussens en de rest van de vierzits-bank in te spuiten met textiel protector.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel diversiteit onder de meubels, grote keuze en verschillende stijlen en leuke prijs !!

Service bij de kassa: teveel afhankelijk van de persoon achter de kassa. De een is heel klantvriendelijk , de ander is vrij nors en onvriendelijk

Pluspunten

Snel en correct geleverd, belletje vlak voor levering.

Mogelijkheden om verpakkingsmateriaal te retourneren.

Pluspunten

Prima service, bank heel netjes afgeleverd. Goed ingepakt. En er werd ook 30 min vantevoren gebeld, goed geregeld.

De bezorgers mogen niet tillen, vanwege verzekering. Ik zou wellicht kijken of daar wel een mogelijkheid voor kan komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten

Check je producten op schade

Pluspunten

Denken met je mee, hele mooie winkels.

Communicatie over levering ivm het weggaan van Utrecht.

Pluspunten

Fantastische service zowel de vriendelijke dame aan de telefoon als de bezorger. Top

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar