Pluspunten

Snelle reactie op bestelling, goed contact bij afwijking van levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige man met levering

Beter communiceren, nu erg negatief door verkeerde vermelding op de site. Vandaag besteld = voor 16:00 bezorg afspraak en helaas ruim 12 weken moeten wachten en nog niet mijn volledige bestelling gekregen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aankoop goed.

Aflevering in een woord waardeloos, Wel half uur van te voren gebeld zoals afgesproken. Tegen chauffeur gezegd als er niemand thuis is afgeven bij buren. Mijn vrouw was thuis heeft zitten wachten chauffeur heeft niet aangebeld. Een uur na afgeproken tijd maar eens in de brievenbus gekeken voor eventueel briefje niets dus. Dan maar informeren bij de buren en ja hoor daar staat ons pakket. De persoon die het pakket heeft aangepakt vertelde dat de chauffeur klaagde dat hij geen karretje had om het pakket te vervoeren. Vreemd allemaal als je pakketten bezorgd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geleverde producten zijn naar verwachting en naar wens.

Afspraken nakomen. Klantenservices qua bereikbaarheid en deskundigheid sterk verbeteren. Nog niet eerder zo onbeschoft te woord gestaan.

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel en ook de levering was netjes

Bij de verkoop aangeven dat de leverdag gekoppeld zit aan de route, waardoor het niets altijd mogelijk is om op de voorkeurdag af te leveren.

Pluspunten

Hip bedrijf. Mooie collectie

De telefonische bereikbaarheid laat nog wel wat te wensen over

Pluspunten

Alleen maar negatieve

Meer klantvriendelijk zijn. Is in Alkmaar zeer slecht. Ook door eerdere ervaringen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk hebben ze de hocker binnen twee weken (snel)om kunnen ruilen en daar was ik wel heel blij mee. Op andere sites moest je op deze rodeohocker veel langer wachten 6 a 8 wken.

Helaas had ik de verkeerde kleur Hocker gekregen. Toen heeft het wel even geduurd voor ik iemand aan de telefoon kreeg. Gelukkug kreeg ik de volgende dag( na een mail verstuurd te hebben ) een telefoontje van jullie met de optie om te ruilen. Het is die dagen best spannend of dat nog goed komt.

Pluspunten

Leuke originele spullen

Weer de koffiehoek open

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spullen.

De medewerkers aan de service telefoon. Tot 3 x moeten bellen om mn huisnummer aan te laten passen. Wat is zelf vergeten was in te vullen. Pakket is zelfs teruggestuurd door dhl. Maar Daisy made my day. Heb mn pakket nog niet ontvangen nu. Maar ik denk dat het nu goedkomt. Dus geen dingen laten toezeggen door medewerkers die ze niet waar maken. Daisy heeft het nu goed geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim opgezette, leuke winkel met toffe spullen en een mooie koffiehoek! Vriendelijk en behulpzaam personeel

- optie op tafel gecanceld, vervolgens krijgen we alsnog orderbevestiging waar de tafel op staat. -bij aflevering wordt beweerd dat we geen aanbetaling gedaan hebben (welke we weldegelijk hebben gedaan) - Splurdge kast blijkt bij levering niet aanwezig (terwijl we de order al in nov.hebben kortgesloten!!). Via wehkamp hadden we hem paar dagen later alsnog in huis! - Dean salontafel geleverd vanuit koffiehoek (met de koffievlekken en krassen er op). Waar we overigens volle pond voor hadden betaald. Uiteindelijk wel keurig omgeruild, maar al met al een hoop zaken die misgegaan zijn en dat op een order met (maar) 4 artikelen. - stapelkortingsbon van 75 euro bij aflevering niet aanwezig. Bezorgers gaven aan dat deze alsnog naar ons per post zal worden verzonden. Tot op heden niks mogen ontvangen!!

Pluspunten

bij de bezorglijst zal het handig zijn als er daadwerkelik een geschatte levertijd bij staat. was bij mij niet het geval.

Pluspunten

alles is en wordt naar wens geregeld

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kom je afspraken na die online worden weergegeven. Plan niet zomaar een afspraak in terwijl dit in overleg zou gebeuren. Wees vriendelijker aan de telefoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk assortiment, groot aanbod. Producten en meubels ook gelijk mee te nemen uit de showroom.

Bestelde kapstok was niet te vinden in magazijn op afgesproken afhaaldag. Dus lange wachttijd.

Pluspunten

Kennis van het product en zeer klant vriendelijk

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed geïnformeerd over je bestelling zoals beschikbaarheid en levertijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De meubels zijn mooi

Communicatie zeer slecht. Worden dingen beloofd door de telefoon die helemaal niet nagekomen worden. Levertijd veel langer dan aangegeven, zonder dit te berichten. Bezorgdag wordt voor je bepaald en niet overlegt, je zorgt maar dat je thuis bent. Als je aangeeft dat het absoluut niet bij de buren geleverd mag worden, vind je grote pakketten meubelen ‘s middags toch bij de buren. Meubels zijn mooi, hoewel kleurverschil met de site en in het echt, maar ik zou ze zeker ergens anders zoeken. Niet bij woononline. Bespaar je een hoop stress en onaardige telefoontjes.

Pluspunten

Na bestelling keurig gebeld met uitleg waarom jullie liever zelf wilde leveren ipv via DHL. Duidelijk en erg netjes

de krukken werden geleverd door 2 personen. DeE zouden wat klantvriendelijker kunnen zijn. Nu wordt de doos snel neergezet, de bon in je hand gestopt en zonder gedag te zeggen zitten ze weer in de vrachtwagen. Dat kan stukken beter.

Pluspunten

De levering van mijn eetstoelen waren veel sneller dan verwacht, dit was heel fijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel, duidelijk in de communicatie.

Pluspunten

werd snel en goed geholpen ook bij het magazijn

Pluspunten

Met plezier loop je door de zaak. Leuke spullen. In elke prijsklasse. Bij bestellingen een vlotte afhandeling

Ik heb een mooie industriële vloerlamp gekocht. Wat alleen jammer is dat ze stickers aan de binnenkant van de metalen kap hebben geplakt die er niet makkelijk afgaan. Dat is in het zicht en daar baal ik beetje van

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behulpzaam

Voor een drukke Zondag te kort personeel

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar